Inzerce bytů
Cena: včetně provize
Změněno: 28.06.2024 v 12:09 ID: 19086472
Kód zakázky: 60339, Hledáte ideální domov v jedné z nejlepších pražských lokalit? Nabízíme Vám jedinečný byt o užitné ploše 98 m2 v žádané čtvrti Prahy 2 - Nusle, v ulici Slavojova. Mimořádné umístění v bezprostřední blízkosti Vyšehradu.

Tento velmi prostorný a světlý byt o dispozici 3+kk se nachází ve 2. patře krásné cihlové vily, osobní vlastnictví. Hned při vstupu Vás přivítá prostorná hala se šatnou. Z haly se dostanete do obývacího pokoje s výhledem do zeleně, který je komfortně propojen s jídelním koutem. Dvě velké neprůchozí ložnice zajišťují dostatek soukromí a klidu. Dále jsou v bytě: koupelna, samostatné WC, spíž a technická místnost s oknem, kterou lze využívat i jako balkón.

Byt je v dobrém stavu, po částečné rekonstrukci, byly zde zachovány krásné historické prvky, například dřevěné parkety. Ve vnitrobloku se nachází společná zahrada s altánkem, perfektní možnost pro nerušený odpočinek a relaxaci. K bytu náleží sklepní kóje o velikosti 4,5 m2, která poskytuje další úložný prostor. V přízemí budovy je možné zaparkovat kolo nebo kočárek, v nejbližších dvou letech se plánuje instalace výtahu.

Spolu s bytem se nový majitel stává spolumajitelem půdních prostor ve stejné budově.

Lokalita nabízí klidné bydlení s vynikající dostupností do centra města, tramvají nebo metrem jste tam za pár minut. V pěší vzdálenosti jsou park Folimanka, metro Vyšehrad, také Náplavka i Podskalí, kde najdete nejrůznější restaurace, kavárny i obchody, dále sportovní i zdravotnická zařízení. Obchodní centrum Nový Smíchov v těsné blízkosti. Parkování je možné přímo před domem v rezidentské modré zóně.

Velmi rád Vám pomůžu s výhodným financováním na míru.

Pokud hledáte větší byt s atmosférou, výbornou polohou a kompletní občanskou vybaveností, zavolejte a domluvte si prohlídku, ať můžete na vlastní oči ocenit, co vše tato nemovitost nabízí!

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: