Inzerce bytů
Cena: včetně provize
Změněno: 30.08.2024 v 09:05 ID: 19145746
Kód zakázky: 63135, Představuji Vám jednu ze čtyř jednotek v projektu Terasy Štěchovice. Tento komorní projekt od renomovaného developera, který má za sebou řadu úspěšných realizací především v Praze, nabízí ideální rodinné bydlení v srdci přírody.

Štěchovice jsou perfektním místem pro rodinný život. Příroda je doslova za domem – velký les s nespočtem cyklotras a stezek, řeka Vltava pro vodní sporty nebo rybaření, to vše jen pár kroků od Vašeho nového domova. Město zároveň poskytuje veškerou občanskou vybavenost, včetně základní a mateřské školy, lékaře, lékárny, obchodů a MHD s přímým spojením do Prahy – Smíchovské nádraží.

Projekt je navržen v energetické třídě A, což zaručuje vysokou úspornost a šetrnost k přírodě. Standardy, ze kterých si můžete vybírat, jsou opravdu rozsáhlé. Developer spolupracuje se známými dodavateli jako Roth, Laufen, RAKO a dalšími. Do koupelny si můžete vybrat italskou keramiku od REFIN Ceramiche a v domě využít podlahy od francouzské značky Gerflor. Protože je projekt ve výstavbě, máte možnost si vše přizpůsobit podle svých představ.

Tato prostorná jednotka 4+kk s parkovacími místy se nachází ve 3. patře a nabízí přístup na soukromou střešní terasu o rozloze 31,5 m2. Celková plocha bytu činí 125 m2 plus 52,7 m2 dvě terasy. Po vstupu do bytu se ocitnete v předsíni, odkud je vstup do technické místnosti a hlavní chodby. Z hlavní chodby se dostanete do všech místností v bytě: dvou pokojů, ložnice, koupelny s toaletou, samostatné toalety a především do velkorysého obývacího pokoje o rozloze téměř 40 m2, který zahrnuje i kuchyňský kout. Z obývacího pokoje a ložnice je přímý vstup na terasu. Na chodbě se nachází schodiště vedoucí na střešní terasu, odkud si můžete vychutnat nádherné výhledy do okolní přírody.

Rodinné bydlení v přírodě s vysokými standardy a dostatkem prostoru – to jsou Terasy Štěchovice.

Pro více informací mě prosím neváhejte kontaktovat. Rádi se s Vámi a developerem sejdeme a celý projekt Vám představíme s kompletními detaily.
Honza // CHUNDELAREALITY cz

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: