Cena: Cena včetně právního servisu a provize, včetně provize
Změněno: 25.06.2024 v 07:59 ID: 19083037
Kód zakázky: 61537, Chalupa 2+kk 50m2 na pozemku 976m2 u řeky Labe a další užitečné prostory.
Hledáte klidné místo obklopené přírodou pro bydlení či rekreaci, s dostatkem vlastního prostoru využitelného například pro pěstování zeleniny a ovoce? Láká Vás bydlení vzdálené jen pár kroků od řeky Labe s možností rybaření ? Pak právě pro Vás máme v nabídce chalupu/ rodinný dům se zahradou v obci Kostomlátky, v rovinaté krajině na pravém břehu řeky Labe nazývané „Zlatý pruh země České“. Obec je vzdálená od hlavního města pouhých 25 minut cesty autem a leží v bezprostředním sousedství města Nymburk, které nabízí veškerou občanskou vybavenost jako jsou školky, školy, nemocnice, lékaři, obchody, restaurace a jiné.

Pozemek o celkové výměře 976m2 s chalupou 50 m2 (rozměry chalupy jsou v inzerci uvedeny orientační, nutno přeměřit) a zahradním domkem 24m2 Vám nabízí úžasné každodenní soukromí. Cyklisté pak budou nadšeni jízdou krásnou polabskou nížinou vinoucí se přes nekonečné louky a lesy, kterou si můžete užít díky síti přilehlých cyklostezek.
- Pozemek 976m2
- Labe téměř u chalupy cca 120m
- Šikovné přístavky a vedlejší stavba (zahradní domek)
- Plyn a voda na hranici pozemku
- Dostupnost Nymburk, Poděbrady, dálnice D11 a Praha/HK

Chalupa je vybavena tak, abyste měli vše, co potřebujete po ruce. Voda je nyní využívána z vlastní studny, vodovod a plyn je přiveden k hranici pozemku. Nová elektroinstalace v chatě i v zahradním domku, který nabízí široké možnosti k jeho využití.
Chata je vybavená kuchyňkou, obývacím pokojem, koupelnou se sprchovým koutem a WC. Teplou vodu zajišťuje el. bojler nebo krbová kamna, vytápění krbová kamna s výměníkem. Prostorná a upravená zahrada může být Vaší vlastní oázou klidu a odpočinku, nebo ji můžete využít pro sportovní aktivity s přáteli a dětmi. Součástí chaty je také stodola a dílna pro kutily.
Nemovitost je možné užívat a za chodu jí případně rekonstruovat a přizpůsobovat i k trvalému bydlení.
Je zde varianta i pro odstranění stavby a následné realizaci nové stavby podle nových standardů.

V případě Vašeho zájmu mě neváhejte kontaktovat, budu se těšit na prohlídky.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: