Inzerce chat a chalup
Cena: Včetně provize RK
Změněno: 31.08.2024 v 10:00 ID: 19170533
Kód zakázky: 12, Ve výhradním zastoupení majitele si vám dovolujeme nabídnout chalupu v srdci Valašska v obci Rožnov pod Radhoštěm, v k.ú Tylovice, část zvaná Na Rysové . Nemovitost je umístěna na polosamotě obklopená lesy, ale zároveň dostupná do centra města autem do 10 min. Jedná se o chalupu s č.e z 20-tých let, která je postavená na smíšených základech a umístěná ve svahu. Základní část je srubová dřevěná, vnitřní omítky jsou vápenné. Přístavba je z kamene a betonu. Střešní krytina jsou tašky a plechové šablony. Chalupa je z větší části řešena, jako roubenka a je vedena, jako rodinná rekreace. Objekt byl do současného stavu realizován přístavbou v roce 1981 a to k původní části a v roce 2006 došlo k rekonstrukci koupelny a kuchyně včetně změny dispozice oproti původnímu stavu.

V přízemí se nachází velká veranda ( 15,8 m2), dále kuchyně propojená s obývacím pokojem, kde je součástí i funkční krb. Dále je zde chodba ze které se vstupuje do prostorné koupelny, kde je sprchový kout , umyvadlo, WC a elek.bojler. V patře je obytný pokoj přístupný po schodišti, kde je pokoj se dvěma lůžky. Dále je zde prostor, který je využitý , jako další možnost na spaní. Vytápění je elek. přímotopy nebo je možnost přitopit krbem. V chalupě je přivedena elektřina , odpad je sveden do septiku. Studna je vrtaná o hloubce 19 m.

Za chalupou se nachází kamenný sklep, který je v úrovni terénu. Vedle chalupy dřevník. Mezi chalupou a dřevníkem je vydlážděno prostranství určené pro posezení. Plocha je z přírodního kamene. stejně jako terasa z čelní strany nemovitosti.

Nemovitost svým umístěním zajišťuje maximální soukromí a je určena pro relax a odpočinek. Přístup k chalupě je zajištěn částečně po obecní komunikaci a přes soukromé pozemky. Jedná se o asfaltovou komunikaci a posledních 150 m je lesní cesta, která vede až k chalupě. Chalupa je v současné době využívána od jara do podzimu.

Dobrá dostupnost do centra Rožnova pod Radh. (10 min) autem. Chalupa se prodává včetně vybavení. V okolí je krásné prostředí pro vycházky do okolí pro turisty i cyklisty.

Pokud Vás nabízená nemovitost oslovila, tak zavolejte a domluvíme si prohlídku.









Kontakt

Marta Trojáčková

Progresunion s.r.o.

Meziříčská 2868, Rožnov pod Radhoštěm

Více informací o Progresunion s.r.o.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: