Cena: včetně provize
Změněno: 18.06.2024 v 16:16 ID: 19062960
Kód zakázky: 61242, Nabízíme Vám k prodeji pozemek o výměře 449 m2 v klidné chatařské oblasti ve městě Fulnek s výhledem na místní zámek. Chata je ve velmi dobrém a udržovaném stavu. Je zde sezonní napojení na dálkový vodovod a přivedena elektřina. Chata je o výměře 17 m2, kde ve spodní části se nachází kuchyňka se spacím prostorem a ve vrchní části spací prostor. Celá chata je podsklepená. V zadní části chaty je úložný prostor na zahradní techniku. V přední části chaty je dřevěná pergola s posezením . Součástí je skleník. V zadní části pozemku naleznete další část dřevěné boudy, kde je toaleta a příprava na sprchu. Na zahradě je již připraven bazén a solární sprcha. Majitelé jsou ochotni předat nemovitost ihned a tak jak vidíte na fotografii. Chata se prodává se vším včetně movitých věcí (kuchyně, televize, zasazená zelenina a ovoce, zahradní nábytek, postele, aj.)

Ze zadní části pozemku se po cestě dostanete do 10 min pešky do centra Fulneku. Chatařská oblast je velice klidná a žádná lokalita.

Chata je bez popisného či evidenčního čísla. Je však zapsána v KN. Je možné financovat nezajištěným úvěrem nebo zajištěním úvěrem se zástavou jiné nemovitosti. Doporučujeme prohlídku.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: