Cena: včetně provize
Změněno: 23.10.2024 v 11:27 ID: 19231921
Kód zakázky: 64236, Nabízíme k prodeji krásnou patrovou rekreační chatu s balkonem, která se nachází na okraji části obce Týřovice, spadající pod obec Pačejov. Chata je situována v klidném lesním prostředí, což zajišťuje naprostý klid, soukromí a možnost úniku od každodenního shonu. Díky svému vybavení a dispozicím je vhodná nejen pro rekreační sezónní pobyty, ale i pro celoroční pobyty.

Přízemí chaty se skládá z předsíně, koupelny, prostorného obývacího pokoje, kuchyně a dalšího menšího pokoje. V 1. patře pak najdeme jednu prostornou místnost, ze které je vstup na balkon.

Vytápění chaty obstarávají kamna na dřevo umístěná v obývacím pokoji, kanalizace je nyní svedena do jímky, je zde však plánované a z větší části již zhotovené napojení na nově zbudovanou obecní kanalizaci. Na pozemku byl nově zbudován vodní vrt s hloubkou 57 m, přívod vody do chaty však ještě není zhotoven, toto bude již na novém majiteli (cenová nabídka na přivedení vody do chaty je 96.000,- Kč).

Na oploceném pozemku se dále nachází dřevník, jezírko, venkovní posezení a několik okrasných stromů.

Lokalita je ideální pro milovníky přírody a turistiky, můžete si zde vychutnávat nádherný výhled do okolních lesů a užívat si atmosféru klidu a relaxace

Chata je v příjemné vzdálenosti ke známým turistickým cílům od Sušice, brány Šumavy 22km, přehrada Orlík 57km, hraniční přechod do Bavorska Železná Ruda 60km. V blízkosti např hrad Rabí, nebo plavecký bazén v Horažďovicích. Nejbližší prodejna potravin 1,5 km. Lékař 3,5 km.

Pro více informací kontaktujte makléře.

Kontakt

Broker Consulting, a.s.

REALITYSPOLU

Jiráskovo náměstí 2684/2, 326 00, Plzeň 2 - Slovany
www.realityspolu.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: