Cena: včetně provize
Změněno: 19.08.2024 v 10:47 ID: 19129478
Kód zakázky: 62626, Nabízíme vám krásnou chatu v Kralupech nad Vltavou. Tato chata je jedna z nejnovějších a nejhezčích v oblíbené zahrádkářské kolonii U Studánky a je ideálním místem pro relaxaci a odpočinek.

Základní informace:
Užitná plocha: 56 m2. Přízemí 20 m2, první patro 24 m2
Terasa: 12 m2 s pěkným výhledem na údolí Kralup.
Parkování: Možnost parkování na vlastním pozemku vedle chaty pro jedno auto.
Popis chaty:
Součástí chaty je koupelna, kde najdete sprchový kout a WC. Ohřívač vody je v koupelně i kuchyni. Chata je zateplená, takže se dá využívat i v zimních měsících. Topí se zde elektrickým krbem. Je zde myšleno i na zimní měsíce, díky nádržím na vodu s přepadem do jezírka a čerpadla.

Elektřina je rozvedena i ven a vybavena pohybovým čidlem se světlem. Byly zajištěny silnější jističe pro bezpečnější užívání.

K chatě patří prostorná zastřešená terasa o rozměrech 3x4 m, pokrytá kvalitním polykarbonátem a svedenými okapy do nádrže.

Provedení:
Chata byla postavena s důrazem na kvalitu. Byly provedeny dvoje vnitřní a vnější nátěry. Izolace podkroví činí 10 cm minerální vlny a je osazena paropropustnou fólií a palubkami. Všude kolem naleznete okrasné prvky, jako jsou terasovité stupně zpevněné betonovými svahovkami, vyvýšené záhony s nášlapnými kameny a prostor na kompost.

Zahrada:
Na pozemku se nachází kůlna na nářadí a několik ovocných stromů.

V případě zájmů nás kontaktujte, budeme se těšit na osobní prohlídku.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: