Cena: včetně provize
Změněno: 04.09.2024 v 08:05 ID: 19174779
Kód zakázky: 62737, Dámy a pánové, milí chalupáři,

dovolte nám představit tuto jedinečnou chatu s vlastním pozemkem o rozloze 461 m2, která právě nyní míří do prodeje. Pokud jste milovníky přírody, klidu a odpočinku, je tato nabídka stvořena právě pro vás.

Tato výjimečná nemovitost se nachází v klidné chatové oblasti u obce Úněšov, 25 km severně od Plzně. Samotná chata je situována na okraji místního lesíka, který navozuje skvělou atmosféru pro vaše víkendové úniky z městského ruchu.

Chata nabízí v prvním patře pokoj sloužící jako ložnice, kompletně zařízený kuchyňský kout s útulným obývacím prostorem, kde naleznete také kamna, jež v zimních měsících navodí dokonalou chatařskou atmosféru. Kamna jsou jediným možným zdrojem tepla. Dřevěné schodiště vás zavede do druhého patra, kde se nachází další pokoj, který ocení zejména vaše malé ratolesti. Na patře se také nachází terasa, která jen čeká na to, až si na ní vychutnáte svůj ranní šálek kávy.

Chata dále disponuje prostornou předsíní s oddělenou toaletou, garáží a dvěma dalšími místnostmi sloužícími jako sklad a zázemí pro potřeby chaty.

Na pozemku naleznete prostorné kryté posezení s venkovním betonovým grilem, ohništěm a jezírkem.

Teď si položte otázku: Co více si přát?

Těšíme se na osobní prohlídky.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: