Inzerce pozemků a zahrad
Cena:
3 700 000 Kč (6 607 Kč/m²)
Změněno: 09.09.2024 v 13:13 ID: 19175197
Kód zakázky: , Nabízíme k prodeji nově zrekonstruovanou zděnou chatu s užitnou plochou 110 m² a zastavěnou plochou 57 m², nacházející se v malebné oblasti poblíž Národní technické památky Stádlecký řetězový most. Chata je situována přímo u břehu řeky Lužnice a má vlastní přístup k vodě, což z ní činí ideální místo pro koupání, rybaření a odpočinek v klidném prostředí obklopeném lesy.

Chata je moderně vybavena a připravena k okamžitému užívání. V přízemí naleznete kompletně zařízenou kuchyni s linkou, varnou deskou, troubou, lednicí a myčkou. Obývací pokoj je vybaven rozkládacím dvoulůžkem a krbem, který vytváří útulnou atmosféru. K dispozici je také koupelna s WC a terasa s možností venkovního posezení. V patře se nacházejí tři ložnice , přičemž jedna z ložnic má přístup na další terasu. Celková kapacita chaty je až 9 lůžek.

Chata je vytápěna krbovými kamny nebo kotlem na tuhá paliva. Voda je čerpána z vlastní studny a ohřívá ji bojler. Odpad je řešen žumpou. Na pozemku se nachází také dílna a kůlna, které poskytují dostatek prostoru pro skladování nářadí a zahradního vybavení. Na zahradě je venkovní zastřešená pergola s grilem a ohništěm, ideální pro letní večery. Parkování je zajištěno pro 2 až 3 vozy.

Pozemek kolem chaty o rozloze 560 m² je v ročním pronájmu za 5600 Kč/rok. Lokalita je velmi atraktivní díky svému klidnému prostředí a blízkosti historických památek. Obec Stádlec a okolí nabízí široké možnosti pro turistiku, cykloturistiku a další rekreační aktivity. Prosíme, aby nás kontaktovali pouze vážní zájemci. Zajištění výhodného financování je samozřejmostí.

Kontakt

Vítězslav Novák

Bidli reality, a.s.

Jindřišská 889/17, Praha 1

Více informací o Bidli reality, a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: