Inzerce rodinných domů
Cena:
Změněno: 10.10.2024 v 17:07 ID: 19221528
Kód zakázky: , Na prodej vícegenerační rodinný dům v klidné obci Česká Olešná, okres Jindřichův Hradec

Nabízíme k prodeji rodinný dům s dispozicí 5+2 v obci Česká Olešná, který lze po menších stavebních úpravách rozdělit na dvě bytové jednotky (105 m² a 47 m²). Tento vícegenerační dům je ideální pro velkou rodinu nebo investici do nemovitosti. Obě jednotky mohou být vybaveny vlastní kuchyní, koupelnou a toaletou.

V přízemní části domu se nachází vstupní chodba, technická místnost, prostorná kuchyně, obývací pokoj s krbovými kamny, ložnice, další pokoj a koupelna se sprchovým koutem a hydromasážní vanou. Jsou zde také dvě menší místnosti vhodné jako pracovna, a menší koupelna se sprchovým koutem.

Podkrovní část zahrnuje kuchyň, jeden pokoj a koupelnu s WC. Tento rodinný dům je vybaven moderními LED svítidly a kamerovým bezpečnostním systémem. Nemovitost je napojena na obecní vodovod a zároveň má vlastní studnu.

K domu náleží garáž o velikosti 32 m², kde je umístěn kotel, a čtyři parkovací místa na vlastním pozemku. K dispozici je také volný půdní prostor o rozloze 35 m², který lze využít k vytvoření další obytné místnosti.

Rodinný dům prošel kompletní rekonstrukcí - nová střecha, plastová okna, obložkové zárubně včetně dveří, nové obklady, dlažby a podlahy, zateplená fasáda. Nové topení v mědi, rozvody vody a odpady svedené do septiku. Vytápění domu zajišťuje automatický kotel na tuhá paliva (pelety, ořech) se zásobníkem, který vydrží až 5 dní. V obývacím pokoji jsou navíc nová krbová kamna.

Obec Česká Olešná, která se nachází v okrese Jindřichův Hradec, je velmi klidná a vhodná pro rodinné bydlení. Okolní příroda je ideální pro milovníky lesů, rybníků, koupání, houbaření, turistiky a cykloturistiky. Obec je vzdálena 3 km od Strmilova, 17 km od Jindřichova Hradce, 30 km od Telče a 150 km od Prahy.

Tato nemovitost na prodej je skvělou příležitostí pro vícegenerační bydlení či pro rodinu hledající prostorný domov v blízkosti přírody.

Pro zájemce rádi zajistíme financování za nejlepších podmínek u jakékoliv banky. Podnikatelům nabízíme možnost financování bez prokazování příjmů, aby si mohli splnit svůj sen o vlastním domově.

Kontakt

Vítězslav Novák

Bidli reality, a.s.

Jindřišská 889/17, Praha 1

Více informací o Bidli reality, a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: