Inzerce chat a chalup
Cena: včetně provize
Změněno: 28.08.2024 v 08:32 ID: 19163213
Kód zakázky: 63150, Prodej chaty 6+1 na samotě u lesa s rybníkem a rozsáhlým pozemkem 7615 m2
Pokud hledáte klidné a prostorné místo pro rodinné bydlení nebo rekreaci, tato chata na samotě u lesa by mohla být přesně to, co hledáte. Chata o celkové ploše 230 m2 je ideálním místem pro všechny, kteří si chtějí užít přírodu a klid, aniž by museli dělat kompromisy v pohodlí a prostoru.
Dispozice domu:
1. nadzemní podlaží (1. NP):
• Veranda: Vstup do domu začíná příjemnou verandou, která nabízí místo k odpočinku a posezení s výhledem na okolní přírodu.
• Obývací pokoj: obývací pokoj je centrem domu, ideální pro rodinné sešlosti nebo odpočinek u krbu.
• Kuchyně: vhodná pro přípravu jak jednoduchých, tak i větších rodinných jídel.
• Oddělená koupelna a WC: pro větší komfort a praktičnost.
• 2 pokoje: Dva další pokoje, které mohou sloužit jako ložnice, pracovna nebo hostinské pokoje. Vhodné jak pro rodinné příslušníky, tak pro návštěvy.
2. nadzemní podlaží (2. NP):
V horním patře se nachází tři další pokoje, které mohou sloužit jako ložnice, dětské pokoje nebo jako další obytné prostory podle potřeby. Z oken se nabízí nádherný výhled do okolní přírody.
Technické údaje a vybavení:
• Celková plocha domu: 230 m2, což poskytuje dostatek prostoru pro velkou rodinu, případně pro vícegenerační bydlení nebo příležitostné hosty.
• Hospodářská budova: Přiléhající k chatě, ideální pro uskladnění nářadí, zahradní techniky nebo chov drobného zvířectva.
• Stodola: Tradiční stavba, která nabízí dostatek prostoru pro uskladnění dřeva, zemědělské techniky nebo jako prostor pro dílnu.
• Garáž se skladem: Garáž s dostatkem místa pro vaše vozidlo, navíc přilehlý sklad pro další úložné potřeby.
• Velký pozemek: Pozemek o rozloze 7 615 m2 nabízí nejen prostor pro relaxaci a aktivity na čerstvém vzduchu, ale také soukromý rybník, který může sloužit k rekreačním účelům, rybaření nebo jako přírodní jezírko.
Lokalita:
Nemovitost se nachází na samotě u lesa, což zaručuje naprosté soukromí a klid. Okolní lesy a příroda vytvářejí ideální podmínky pro pěší turistiku, cyklistiku, houbaření nebo jen klidné procházky.
Tato chata je ideální volbou pro ty, kteří hledají kombinaci komfortního bydlení a úniku do přírody. Pokud vás nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo pro domluvení prohlídky.
Rádi vám tuto krásnou nemovitost osobně představíme!

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: