Inzerce pozemků a zahrad
Cena:
39 000 000 Kč (6 456 Kč/m²)
Změněno: 18.06.2024 v 08:10 ID: 19071885
Kód zakázky: 4943, BO! reality Vám nabízí k prodeji výjimečnou komerční nemovitost v Ostravě - Hošťálkovicích, která splní všechny vaše podnikatelské potřeby.

Tato nemovitost se nachází v oploceném areálu u Hošťálkovického vysílače a nabízí ideální zázemí pro lehký průmysl i jiné komerční aktivity. Nabízí moderní a kvalitní standardy, což z ní činí ideální volbu pro různé služby, obchodní a průmyslové využití.

Budova byla kolaudována v roce 2010, zaručuje tak, že splňuje všechny moderní stavební standardy. Nemovitost se skládá z dvoupatrové cihlové budovy, která nabízí celkem 10 kanceláří. K dispozici je také 5 koupelen a 6 samostatných WC, což zajišťuje komfortní zázemí pro zaměstnance i návštěvníky.
V patře se nachází velká kancelářská místnost s recepcí o celkové ploše 100 m². Tato místnost může být využita například jako konferenční sál, open space kancelář nebo showroom.

Technické vybavení zahrnuje:
Vytápění plynovými kotli: Efektivní a spolehlivý způsob zajištění tepla.
Okna: V přízemí jsou plastová, zatímco v patře jsou převážně hliníková.
Střecha: Zateplena a opravena přibližně před pěti lety, což přispívá k energetické úspornosti a dlouhé životnosti budovy.
Napojení na obecní vodovod a veřejnou kanalizaci: Zaručuje tak spolehlivý a pohodlný provoz.

Zastavěná plocha: 717 m²
Celková plocha pozemku: 6041 m²
Pozemek: 5324 m²

Možnosti využití:
Areál nabízí rozsáhlé možnosti skladovacích prostor a je plně přizpůsoben pro vjezd a manipulaci s nákladními vozidly. Součástí areálu jsou tři velké garáže pro nákladní vozidla, usnadňuje parkování a logistiku. Dále se zde nacházejí čtyři dílenské prostory, které mohou sloužit pro různé řemeslné a výrobní činnosti. Nájezdová rampa a jedno kryté stání pro nákladní vozidla. Před budovou prostorné parkoviště pro zaměstnance.

Lokalita:
Lokalita je dobře dostupná a má výbornou infrastrukturu, přímo u brány se nachází autobusová zastávka. Hošťálkovice jsou navíc výhodné svou blízkostí k důležitým dopravním tepnám, což usnadňuje logistiku a přístup k dalším obchodním partnerům.

Výhody a příležitosti:
Tento moderní a funkční areál nabízí vše, co moderní podnikání vyžaduje. Bezpečnostní opatření a kvalitní zázemí dávají tento prostor do popředí jako ideální volbu pro vaši firmu. Tato nemovitost je ideální pro firmy hledající moderní a flexibilní zázemí. Ať už se jedná o lehký průmysl, skladování, řemeslné dílny, nebo kombinaci těchto činností, tento areál nabízí vše potřebné pro úspěšné podnikání. Dle územního plánu je parcela určena pro lehký průmysl, což otevírá široké možnosti využití.

Pokud máte zájem o další informace nebo si přejete sjednat prohlídku, neváhejte kontaktovat naši BO! kancelář. Náš tým je připraven vám kdykoliv poskytnout potřebné informace a zorganizovat prohlídku areálu na míru vašim potřebám. Nechte se inspirovat možnostmi a udělejte další krok k realizaci vašich podnikatelských cílů.

BO! s námi rostou příběhy..

Kontakt

BO! reality a finance

Husova 406, 73961 , Třinec
www.boreality.cz

Více informací o BO! reality a finance


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: