Inzerce rodinných domů
Cena:
16 990 000 Kč
Cena je včetně provize, právního servisu a úschovy
Změněno: 11.09.2024 v 22:55 ID: 19162723
Kód zakázky: , Nabízíme vám ke koupi zajímavou nemovitost, která se nachází v centru obce Zdiby, Praha východ.

Nemovitost lze využívat jak k rodinnému bydlení, tak k podnikání neboť se v prvním patře nacházejí 2 bytové jednotky, které je možno propojit.

Objekt se nachází na Soběslavově náměstí, jen kousek od místního rybníku a naproti malému parku.

Tato nemovitost nabízí mnoho možností využití a díky své výborné poloze je velice vhodný pro gastronomický provoz s možností rodinného bydlení v prvním patře.

V 1.PP objektu se nachází bar s hernou, kde je možné pořádat různé akce spojené se sledováním sportovních zápasů či turnaje v šipkách. Prostor má vlastní vchod z ulice, toalety a sklad pro zásobování. V tomto prostoru se také nachází bar s pípou a je možné se pak po točitém schodišti dostat do restaurace, která se nachází v přízemí objektu.

V přízemí objektu se nachází další samostatný vchod do restaurace, která je propojená s kuchyní a zásobovacím skladem. V přízemí se také nacházejí další toalety pro zákazníky. Restaurace má také k dispozici malou, venkovní terasu vedle vchodu do objektu. Za touto veřejnou části objektu se pak nachází další 2 samostatné místnosti a technická místnost s boilerem a kotlem. Jedna z těchto místností může být využívána například jako garsonka pro zaměstnance, neboť se v ní nachází krbová kamna.

Objekt také disponuje prostorným dvorem s možností parkování a přes který se dostanete do prvního patra objektu, kde se nachází prostorná venkovní terasa a také vstupy do 2 bytových jednotek. Obě bytové jednotky jsou dispozičně 2+kk a mají samostatné koupelny s toaletou a komory.

Objekt je napojen na všechny dostupné inženýrské sítě - vodovod, kanalizaci, plyn a elektřina. Vytápění objektu zajišťuje kotel umístěný v technické místnosti.

Kontakt

Michaela Hýžová

Bidli reality, a.s.

Jindřišská 889/17, Praha 1

Více informací o Bidli reality, a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: