Cena:
10 999 000 Kč (146 653 Kč/m²)
Změněno: 11.10.2024 v 15:59 ID: 19223534
Kód zakázky: , Nabízím k prodeji zavedený kosmetický salon v atraktivní lokalitě Prahy - Malešic, který se nachází na frekventované ulici s přímým vstupem z ulice. Tento dvoupodlažní prostor o celkové výměře 75 m² je ideální volbou pro podnikání v oblasti krásy a wellness. Díky své praktické dispozici nabízí salon dostatek místa pro pohodlné umístění jednotlivých procedur a pracovišť, což umožňuje vysokou flexibilitu pro další rozvoj či případné rozšíření služeb.

Salon se pyšní skvělou dopravní dostupností - snadno se k němu dostanete jak městskou hromadnou dopravou, tak autem. Parkování v okolí je bezproblémové, což ocení jak klienti, tak zaměstnanci. V současné době je zde v provozu osm různých pracovišť, která pokrývají široké spektrum procedur, od kosmetických ošetření a masáží až po služby manikúry a pedikúry. Díky této pestrosti služeb a zavedené klientele, kterou lze převzít, se jedná o jedinečnou příležitost pro začínající i zkušené podnikatele.

Ekonomická návratnost salonu je vynikající, díky stabilnímu zájmu klientů a skvělým podmínkám pro další expanzi. Současné vybavení, které pokrývá potřeby jednotlivých procedur, není zahrnuto v ceně, což umožňuje novému majiteli přizpůsobit prostory přesně podle vlastních představ a potřeb. Popřípadě je možné jej převzít za odstupné.

V případě zájmu o bližší informace či sjednání prohlídky mě prosím kontaktujte. Tento salon v srdci Malešic je připraven pokračovat v úspěšném provozu pod novým vedením a je ideální volbou pro každého, kdo hledá dobře zavedený a výnosný podnik v oblasti krásy a wellness.

Pro více informací či sjednání prohlídky neváhejte kontaktovat realitního průvodce.

Kontakt

Elvin Huseynli

Bidli reality, a.s.

Jindřišská 889/17, Praha 1

Více informací o Bidli reality, a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: