Cena:
14 990 000 Kč (30 100 Kč/m²)
včetně provize
Změněno: 14.08.2024 v 07:57 ID: 19146168
Kód zakázky: 62842, Dnes bych Vám rád představil pozemek s velkým skladovým komplexem a potenciálem v širokém spektru podnikání. Areál bývalého autoservisu se nachází v Doksech u Máchova jezera, okres Česká Lípa.

Jedná se o parcely s celkovou plochou cca 2600 m2. Jednotlivé části hal a dílčích místností mohou být využívány nebo následně pronajaty v různých oblastech podnikáni: autoservis, automyčka, skladové prostory apod. Haly jsou plně funkční, je možné je ihned využívat a to bez větší počáteční investice. V jedné části se nachází plně vybavená kancelář se zázemím a součástí areálu je i umývárka, kterou lze využívat pro osobní automobily apod. Do komplexu jsou zavedeny veškeré inženýrské sítě a soukromý vjezd z hlavní silnice. Celý pozemek je rovinatý, s mnoha místy na parkování (cca až 50 míst). Jedna z hal je dlouhodobě pronajatá autoservisu - nabízí se tedy investiční příležitost a možnost ponechání pronájmu zavedeného autoservisu.

Komplex se nachází na výborném místě u hlavní komunikace mezi Českou Lípou (cca 15 minut) a Mladou Boleslaví (cca 20 minut). Kromě skvělé dopravní dostupnosti se jedná o velmi navštěvovanou turistickou lokalitu s velkou frekventovaností jen pár minut chůze od břehu Máchova jezera.

Těším se na Vás na osobní prohlídce!

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: