Změněno: 30.08.2024 v 08:59 ID: 19166838
Kód zakázky: 62604, Nabízíme zajímavou investiční příležitost pro developery, podnikatele a případně příjemné bydlení pro více generační rodinu.

Čeká na Vás poctivý dům s pozemkem (386m2) a s možností realizace 5 až 6 bytových jednotek situovaný kousek od náměstí na klidném místě v malebném městečku Malé Svatoňovice.

Je zde relativně velký zájem o bydlení. Např. budoucí nový byt 3kk (70m2) v domě se nabízí za 4 755 000 Kč a byt 2kk 47m2 za 3 455 000 Kč.Tedy po rek. tohoto domu se můžeme dostat při součtu až 6 bytů k odhadované celkové ceně na cca 18 Mil.Kč.
Výhodou je , že zde nebude nezbytně nutné mít stav. povolení a navíc lze využít různé dotace od státu až do hodnoty cca 2 Mil. Kč (dotace - tzn. oprav dům po babičce nebo zelená úsporám). Je již více stavebních firem, které vyřízení dotací nabízí v rámci svých služeb.

V současnosti je nyní vpravo v přízemí pronajímám komerční prostor (cca 55m2) s vlastním plyn. kotlem na vytápění včetně rozvodu na topná tělesa. Podnájemnice uvítá prodloužení pronájmu a kupující zřejmě jistý příjem. Vlevo v přízemí je byt. jednotka 3kk s balkonem (cca 65m2) a s topnými tělesy vytápěné ústředním kotlem za suterénu.
V půdním prostoru je vestavba bytu 3kk (cca 90m2) s topnými tělesy vytápěné ústředním kotlem za suterénu. Má ještě další zkosené prostory (cca 12,5 m2) vhodné pro rozšíření bytu plus má půdní prostor cca 12, 5 m2 v patře a plus ještě výstup na vrchní již zúženou půdičku.

V suterénu je bývalá klempírna s plochou cca 62m2 s plynovým kotlem a kamny na tuhá paliva pro centrální vytápění domu. Ke klempírně náleží WC na chodbě. V klempírně je rovněž uhelna a na chodbě místnost – sklep pro dřevo například…dále je tam vchod do menšího sklepa. V levé části jsou skladové prostory – se 4 místnostmi o (cca 56 m2) se starou koupelnou. A v nižším patře lze najít ještě sklad a dřevník a průchod na zahradu. U domu je ještě kůlna.
Klempírnu i komerční prostory nahoře lze využít i pro zřízení bytu a rovněž i sklad. prostory s okny -např. pro 2 malé byty – tedy cca se stávajícími byty by to mohlo být celkem 5 až 6 bytových jednotek k pronájmu nebo k prodeji.Případně lze prostory využit na své podnikání – bydlet a podnikat (kadeřnictví, masáže, kanceláře..) Vedle domu je zahrada s ovocnými stromy.

Dům má novější kvalitní vstupní dveře novější plastové dveře na balkony a plastové okno na chodbě – jinak je ve funkčním, ale pův. stavu a pro dosažení dnešních standardů lze předpokládat rozsáhlejší celk. investici.

Malé Svatoňovice mají jistě své genius loci už jen tím, že je to rodiště Karla Čapka včetně historického náměstí. V místě je veškerá obslužnost obchody, pošta, škola, školka, tenisové kurty, lékaři, restaurace, koupaliště a známé Jestřebí hory s rozhlednou Žaltman. Dostupné jsou i pracovní příležitosti a velmi dobré dopravní spojení s Trutnovem nebo Hradcem Králové. Místo si oblíbí i milovníci letní i zimní turistiky. To nejlevnější financování Vám zařídíme. Na prohlídku s Vámi se těší Ivan Junek.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: