Inzerce bytů
Cena: Cena vč. právního servisu, advokátní úschovy kupní ceny, DPH a odměny zprostředkovatele
Změněno: 20.10.2024 v 14:29 ID: 19230746
Kód zakázky: , Hledáte byt v klidném místě, který byste rádi proměnili ve svůj nový domov, ale nemáte čas nebo chuť řešit rekonstrukci? Máme pro Vás řešení!

Byt o dispozici 3+kk s podlahovou plochou 68 m2 po zdařilé a vkusné rekonstrukci, při níž byl kladen důraz nejen na nadčasový design, ale také na kvalitu použitých materiálů sladěných do příjemných barevných tónů.
Byt je situován ve 4.NP nízké zástavby na ul. U Sportoviště v oblíbené městské části Poruba.

Při vstupu do bytu Vás zaujme předsíň s velkou vestavěnou skříní, která skýtá dostatek úložných prostor. Koupelna s vanou, umyvadlem i dostatečným místem pro pračku. Odstraněním příčky vznikl prosvětlený a vzdušný obývací prostor, který navazuje na jídelní část a kuchyni, která splňuje vše, co si každá hospodyňka žádá - dostatek úložných prostor, pěkný design a především funkčnost podtrženou kvalitními spotřebiči. Posunutím další příčky vznikl příjemný pokoj, který je momentálně využíván jako pracovna, ale bude dostačující i pro vytvoření dětského pokoje či ložnice. Díky stavebním úpravám došlo také k vybudování komory, která je skrytá v prostoru před ložnicí. Samotná ložnice je se vstupem na balkon, z něhož je příjemný výhled do klidného, zeleného vnitrobloku.

Bytový dům prošel celkovou revitalizací, zateplení včetně střechy, fasáda, plastová okna, rozvody vody a odpady v plastu, vchody, prostor kolem domu je velmi udržovaný.
Potěší nízké měsíční náklady 4.483,- Kč včetně FO, který činí 1.297,- Kč.
Velkým benefitem je pouhých 12 bytů ve vchodě a poslední patro, které Vám zajistí klid nad hlavou a zároveň Vás chůze po schodech bude udržovat v kondici.
V okolí domu je vzrostlá zeleň, bezproblémové parkování, MŠ a ZŠ, dětská hřiště, v docházkové vzdálenosti se nachází Krytý bazén SAREZA, MHD, obchody, služby, restaurace, lékař.

O výjimečnosti tohoto krásného bytu se přesvědčíte osobní prohlídkou, na kterou Vás srdečně zvou Vaši průvodci nemovitostmi Linda Lysická a Roman Hulva.

Kontakt

Roman Hulva

Bidli reality, a.s.

Jindřišská 889/17, Praha 1

Více informací o Bidli reality, a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: