Cena:
4 990 000 Kč (4 845 Kč/m²)
včetně provize
Změněno: 06.09.2024 v 07:41 ID: 19176485
Kód zakázky: 62845, Rád bych Vám nabídnul ke koupi pozemek o velikosti 1.030m2 v Předměřicích nad Labem, který je územním plánem určen k výstavbě rodinného domu.

Jedná se o rovinatý pozemek na okraji obce, kde Vám aktuální výhled na pole už nic nezkazí, další výstavba rodinných domů zde momentálně není v plánu. Přístup k pozemku mohou budoucí majitelé vybudovat pomocí napojení na obecní komunikaci, k čemuž je v současné době vydaná změna územního plánu, která toto dovoluje. Elektřina se nachází již na pozemku, obecní vodovod a kanalizace je na jeho hranici, budou však dovedeny přímo na pozemek a vše bude v těsné blízkosti budoucí stavby rodinného domu. K němu již existují také kompletní projekty, které se však díky řešení přístupové cesty nedostaly dále než na papír. Nyní je vše jinak a stavba může začít, jakmile bude vydané stavební povolení.

A jaký že rodinný dům si zde můžete postavit?

Hlavním využitím je stavba rodinného domu městského a příměstského typu s respektováním charakteru okolní zástavby, a to včetně možnosti garáže a samozřejmě zpevněné plochy (příjezdová cesta, terasa). Maximální zastavitelnost pozemku je dána koeficientem 20% z jeho celkové velikosti.

Předměřice nad Labem jsou obec nacházející se v těsné blízkosti Hradce Králové. Občanská vybavenost je zde velmi dobrá - naleznete zde prakticky vše, co budete denně potřebovat - mateřskou a základní školu, potraviny, poštu, restauraci, sportovní zařízení, vlakovou stanici vzdálenou co by kamenem dohodil a jezdí sem také hradecké MHD. Co by Vám zde scházelo je v Hradci Králové.

Další obrovskou výhodou Předměřic je také blízká možnost sportovního vyžití na nedalekém vyhledávaném Správčickém rybníku, kde je kromě restaurace také půjčovna paddleboardů, jetsurfů, flyboardu a dětské hřiště plné skákacích hradů. Odpočinou si můžete na pláži či při hraní beach volejbalu, nebo v nedaleké, nově otevřené luxusní saunové zahradě.

Ani milovníci turistiky nepřijdou na zmar. Předměřicemi prochází (dalo by se říci téměř začíná) cyklostezska mezi Hradcem Králové a hospitalem Kuks, kde se pohodlně projedete také na inlinech. Podél této cyklotrasy je další velké množství turistických a historických cílů, návštěvy se u Vás rozhodně nudit nebudou!

Více informací rád poskytnu telefonicky, případně je možné domluvit si osobní prohlídku Vašeho budoucího místa pro život s nádherným výhledem do pole, perfektní vybaveností v obci a skvělými sousedy! S financováním a pojištěním nemovitosti Vám rádi pomohou naši finanční specialisté, ve které vložilo důvěru již více než 650.000 spokojených klientů

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: