Cena:
1 090 000 Kč (1 037 Kč/m²)
včetně provize
Změněno: 28.06.2024 v 08:27 ID: 19086805
Kód zakázky: 61448, Jedinečná příležitost! Objevte svůj vlastní kousek ráje v srdci Českého Švýcarska!
Nabízíme k prodeji stavební pozemek o rozloze 1051 m2, situovaný v klidné části malebné obce Krásná Lípa. Umístění je ideální pro ty, kteří touží po klidu a přírodě, a přitom chtějí být blízko centra města, které nabízí široké turistické i kulturní vyžití.

Samotný pozemek se nachází 20 minut chůze od centra města, které disponuje veškerou potřebnou občanskou vybaveností ( zdravotní zařízení, základní i mateřská škola, obchody, restaurace,..) V dojezdové vzdálenosti cca 15 minut můžete navštívit větší sousední města, jako je Varnsdorf nebo Rumburk.

Krásná Lípa je město ležící na rozhraní Českého Švýcarska a Lužických hor, kde si na své přijdou jak milovníci historie a kultury, tak i přírody či sportu. Navštívit můžete např. Kulturní dům, Muzeum Českého Švýcarska, tenisové kurty, minigolf, horolezeckou stěnu, Ledopády v Kyjovském údolí, Brtnické ledopády a mnoho dalších míst, včetně každoročně konaných kulturních a sportovních akcí.

Co se týká inženýrských sítí, na hranici pozemku se nachází přípojka elektřiny.

Nepromeškejte tuto vzácnou příležitost! Kontaktujte nás a staňte se majitelem tohoto jedinečného stavebního pozemku a užívejte si krásy Českého Švýcarska ze svého vlastního domova.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: