Inzerce rodinných domů
Cena: Včetně právního servisu a provize RK
Změněno: 25.06.2024 v 19:47 ID: 19072101
Kód zakázky: , Ve výhradním zastoupení nabízím k prodeji byt 2+kk o výměře 68 m2 ve Finském rodinném domě se zahradou a s 1/2 podílem na společných prostorech domu (sklep, prádelna, sušárna). Byt má dva neprůchozí pokoje, kuchyň se spotřebiči (indukce, trouba, myčka, lednice, MVT), koupelnu se sprchovým koutem, samostatnou toaletu a chodbu se zádveřím a vstupem do sklepa. Z ložnice je vstup na balkón s výhledem do zahrady. Podlahy v pokojích jsou dřevěné, v kuchyni, koupelně a na chodbě je dlažba. Okna jsou dřevěná. Byt je v přízemí rodinného domu z roku 1960. Dům je udržovaný a ve velmi dobrém stavu. K bytu náleží zahrada s altánem a připravou na parkovací stání. Byt je vytápěn elektrickým kotlem, v obývacím pokoji jsou krbová kamna. Ohřev vody zajišťuje elektrický bojler. Plyn je na hranici pozemku. Nízké provozní náklady (pouze spotřeba vody a elektřiny).
Roztoky leží severozápadně od Prahy, velmi žádaná lokalita s veškerou občanskou vybaveností (MŠ, ZŠ, lékaři, banky, obchody, pošta, restaurace, sportovní a dětská hřiště, kulturní památky..) a výbornou dopravní dostupností (BUS směr Praha Dejvice (metro 13 min.), vlak směr Praha (Masarykovo nádraží 15 min.). Je zde dostatek zeleně vhodné pro turistiku, cyklistické výlety a další sportovní vyžití. Doporučuji.
V případě více zájemců bude nemovitost nabízena formou akuce. Pro domluvení prohlídky a více informací k nabízené nemovitosti kontaktujte makléřku.

Kontakt

Petra Pokorná

Bidli reality, a.s.

Jindřišská 889/17, Praha 1

Více informací o Bidli reality, a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: