Cena: včetně provize
Změněno: 10.09.2024 v 18:02 ID: 19183598
Kód zakázky: 63938, Nabízíme k prodeji menší a útulný jednopodlažní rodinný dům o dispozici 3+kk v blízkosti centra Mladé Vožice. Tento dům je ideální pro tříčlennou rodinu nebo mladý pár, který ocení výhody uzavřeného dvora se skleníkem, záhonky a menší stodolu s dílnou. Stodola je ideální pro parkování osobního automobilu, uskladnění dřeva nebo jako sklad zahradního náčiní.

Dům prošel částečnou rekonstrukcí. V obývacím prostoru jsou krásná kachlová kamna s výměníkem, která vám vytvoří pohodlí a teplo domova v každém ročním období. Vytápění domu vám zajistí také elektrický kotel. Obývací pokoj navazuje na moderní kuchyň, což vytváří příjemný a útulný prostor pro společné chvíle. Kromě toho v domě najdete dva pokoje, technickou místnost, spíž a koupelnu, která je momentálně ve fázi rekonstrukce. Dům se prodává bez vybavení.

Pro milovníky venkovního posezení je k dispozici zastřešená terasa, kde si můžete užívat klidné letní večery. A pokud máte potřebu většího obytného prostoru, nabízí se možnost využití prostorného podkroví nad obytnou částí pro vytvoření dalších místností. Instalace jsou do podkroví již přivedeny.

Mladá Vožice je město v Jihočeském kraji. Nachází se 20 km od Tábora. Pro váš bezstarostný a pohodlný život disponuje Mladá Vožice veškerou občanskou vybaveností (základní, mateřská škola, knihovna, koupaliště, obchod, lékař, autobusové nádraží).

Neváhejte a domluvte si prohlídku této jedinečné nemovitosti, která vám poskytne klidné bydlení se všemi výhodami města a zároveň v srdci přírody.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: