Inzerce rodinných domů
Cena: včetně provize
Změněno: 24.06.2024 v 09:47 ID: 19073678
Kód zakázky: 59531, Nabízíme Vám k prodeji rodinný dům s garáží, který se nachází na okraji města Jaroměř.
Dům byl postaven ve 20. století a skládá se z původního domu a několika přístaveb.

Tvořen je z kuchyně, obývacího pokoje, 2 ložnic, šatny, chodby, koupelny, WC, garáže a samostatné zděné kůlny, která je vhodná k rekonstrukci pro různá využití. Dům má navíc neobytný půdní prostor a sklep. Naměřená užitná plocha domu je 106m2, garáže 19,6 m2, sklepního prostoru 16,2 m2, půdního prostoru 43,1m2 a přístavby/zděné kůlny 39,4 m2. Na pozemku o výměře 297m2 najdete i dlážděnou terasu, kterou lze předělat i na zahrádku s trávníkem.

V průběhu posledních 10 let byla provedena částečná rekonstrukce - kuchyň, koupelna, výměna oken. Je zde možnost i okamžitého užívání, ale spíše je dům určen k rekonstrukci dle přání nového majitele, kterou v případě zájmu můžeme zajistit. Při rekonstrukci interiéru byla vyměněna elektroinstalace v zadní části domu (obývací pokoj, kuchyň, koupelna). V přední části domu je původní elektroinstalace, která vyžaduje výměnu.

Dům je částečně podsklepen a napojen na plynovod a distribuční síť elektrické energie. Vytápění je možné skrze nově nainstalovaný plynový kondenzační kotel Protherm (umístěn ve sklepě) nebo i krbová kamna v obývacím pokoji. Zdroj vody je z přípojky veřejného vodovodu a splaškové vody jsou odvedeny do veřejné kanalizace.

Město Jaroměř nabízí bohatou historii a kompletní občanskou vybavenost. Najdete zde mateřské, základní i střední školy, nemocnici, lékařské ordinace a lékárny. Sportovní vyžití zajišťují dobře vybavené sportovní areály, krytý bazén a fitness centra. Kulturní centrum, městská knihovna a kino nabízejí pestré možnosti trávení volného času. Město disponuje supermarkety, restauracemi, kavárnami, bankami a poštou. Skvělá dopravní dostupnost je zajištěna autobusovou, železniční i silniční dopravou, a to zejména díky dálnici D11.
Dalším benefitem je Labská cyklostezka, která je jedna z nejdelších souvislých cyklostezek v ČR (26 km) a vede krásnou krajinou Polabí, převážně v těsné blízkosti řeky Labe (v Jaroměři i podél Metuje a Úpy).

Dům je k dispozici ihned.

Koupi je možné financovat hypotečním úvěrem, který Vám rádi zajistíme za těch nejvýhodnějších podmínek na trhu.

Budeme se na Vás těšit na osobní prohlídce.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: