Cena: včetně provize
Změněno: 03.07.2024 v 20:29 ID: 19088810
Kód zakázky: 59865, Nabízíme k prodeji cihlový rodinný dům v malebném městečku Bavorov v jižních Čechách, okres Strakonice. Tento dvoupodlažní dům, s neobyvatelným druhým podlažím připraveným na rekonstrukci na obytné podkroví, je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné bydlení v blízkosti přírody.

Dům má zastavěnou plochu 170 m2 a stojí na pozemku o velikosti 489 m2. Užitná plocha přízemí činí 126 m2 a zahrnuje komoru, chodbu, dva pokoje, obývací prostor, kuchyň se vstupem na pozemek, koupelnu se sprchovým koutem a oddělenou toaletu. K domu náleží také terasa, chlívek, dílna, přístřešek a otevřená stodola směřující do zahrady.

Dům je napojen na elektřinu, městský vodovod a kanalizaci. Vytápění je zajištěno plynovým kotlem a kotlem na tuhá paliva. Rekonstrukce domu byla již započata.

Bavorov se nachází 8 km od Vodňan, 12 km od Netolic, 15 km od Prachatic a 26 km od Písku. Město je výchozím bodem turistické cesty na hrad Helfenburk a nabízí cyklostezky na Bílsko, Ražice a Písek.

V Bavorově najdete veškerou občanskou vybavenost včetně lékaře, lékárny, základní školy, základní umělecké školy, mateřské školy, pošty, knihovny, technických služeb, kulturního zařízení, autokempu a koupaliště. V městě působí také zájmové spolky a sdružení, jako jsou sbor hasičů a myslivecký spolek.

Pokud hledáte útulné bydlení v klidné lokalitě s dobrou dostupností do okolních měst, je tento dům v Bavorově tou pravou volbou pro vás.

Nabídky financování zajišťujeme v rámci obchodního případu.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: