Cena: včetně provize
Změněno: 12.09.2024 v 11:05 ID: 19186433
Kód zakázky: 63336, Prodej jedinečné nemovitosti v Přibyslavi: Dům s garáží, dílnou a okouzlující relaxační zahradou

Představujeme vám jedinečnou příležitost vlastnit krásný dům na Vysočině, s dispozicí 5+1, který se nachází na okraji malebné Přibyslavi, přímo pod zámkem. Tento dům je ideální pro ty, kteří hledají únik z městského ruchu, a zároveň chtějí mít snadný přístup k veškeré občanské vybavenosti a kulturnímu vyžití.

Perfektní stav a připravenost k okamžitému využití

Nemovitost, jejíž užitná plocha činí 130 m2, je v perfektním stavu a připravena k okamžitému nastěhování. Jedná se o dům, který aktuálně slouží jako rekreační objekt s minimálními nároky na údržbu. Zahrada je navržena jako místo klidu a relaxace, tak aby její majitelé mohli po příjezdu okamžitě vypnout a užívat si bez starostí o údržbu.

Garáž, dílna a víceúčelové využití

Součástí nemovitosti je i praktická vedlejší stavba, kterou můžete využít jako prostornou garáž, dílnu či prostor pro své podnikatelské aktivity. Ať už hledáte místo k trvalému bydlení, nebo rekreační nemovitost, která nabízí možnost krátkodobých pronájmů, tento dům splní veškerá vaše očekávání.

Výjimečná lokalita

Dům se nachází v srdci Vysočiny, odkud se snadno dostanete po dálnici jak z Prahy, tak z Brna. Přibyslav je město, které nabízí bohaté kulturní vyžití – koncerty, koupaliště, a pro milovníky sportu 10 km dlouhou cyklostezku, ideální i pro jízdu na kolečkových bruslích. Okolní příroda Vysočiny vás uchvátí svou krásou a nabízí nespočet příležitostí k turistice a relaxaci.

Komfort a vybavení

Nemovitost se prodává včetně vybavení, což znamená, že stačí pouze přijet a začít využívat všechny její výhody. Pro vaše maximální pohodlí nabízíme i pomoc s vyřízením financování koupě této nemovitosti.

Cena a energetická náročnost

Tento výjimečný dům je nyní k dispozici za cenu 8 890 000 Kč. Je třeba poznamenat, že energetická náročnost je aktuálně uvedena jako G, jelikož ještě není vyhotoven energetický průkaz.

Pro více informací a sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vás a věříme, že tento krásný dům bude dokonalým místem pro váš nový domov nebo rekreační útočiště.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: