Cena: včetně provize
Změněno: 25.08.2024 v 10:53 ID: 19155286
Kód zakázky: 63452, Prodej řadového dvoupodlažního rodinného domu v Jenišově u Karlových Varů o celkové podlahové ploše 232 m2, dispozici 4+kk s garáží, parkovacím stáním, terasou, zahradním domkem, vše na pozemku o celkové ploše 448 m2.
Dům je účelně řešen: garáž má ve štítu velký úložný prostor, další úložné prostory nabízí technická místnost, přístupná přímo z garáže a zahradní domek přistavěný k zadní části domu.
Z garáže je možno dveřmi projít jednak přímo na udržovanou zahradu nebo do obytné části domu, kde v 1. NP najdete obývací pokoj s kuchyňským a jídelním koutem, na nějž navazuje zimní zahrada a na ní pak terasa s markýzou. V 1. NP je dále koupelna se sprchovým koutem a WC. Z 1. NP se chodbou po zděných schodech dostanete do 2. NP, kde jsou dva (dětské) pokoje, ložnice, koupelna s WC a vanou.
(Půdorysy podlaží najdete ve fotogalerii - míry jsou zde pouze orentační.)

Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě (elektřina, voda, kanalizace, plyn). Vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový kotel.

Díky ideální poloze domu máte veškerou občanskou vybavenost snadno a rychle dostupnou (MHD, Hypermarket Globus, Möbelix nábytek, pobočka České pošty, s.p., obecní úřad, konzum) v obci Jenišov nebo vzdálenost od Karlových Varů jen tři minuty automobilem. Upravené cyklostezky, turistické trasy, nedaleké přírodní koupaliště nebo lyžařské areály Vám umožní bohaté celoroční vyžití. Dům je připraven k okamžitému nastěhování.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: