Inzerce rodinných domů
Cena: včetně provize
Změněno: 23.06.2024 v 21:22 ID: 19073561
Kód zakázky: 59423, Nově vám představujeme rodinný dům v Kloboukách u Brna. Jedná se o velmi žádanou a vyhledávanou lokalitu s přijatelnou dojezdovou vzdálenosti do Brna (35min) a do dalších okolních měst. Rodinný dům v průběhu předchozích let prošel průběžnou rekonstrukcí – výměna oken, elektřina v mědi atd. Vše se bude odvíjet od potřeb nového majitele, ale dá se říct, že dům je v zachovalém stavu s možnosti okamžitého nastěhovaní.
Dispozičně se jedná o dům s třemi pokoji a kuchyni o celkové velikosti užitné plochy 140m2. Důležité zmínit možnost dalšího rozšíření.

Vytápění domu je za pomoci plynového kotle. Tepla voda je řešena z pomoci bojleru k ohřevu vody.

Na dvoře ji vybudovaná nádrž na dešťovou vodu do které jsou svedené svody vody ze střechy. Dům je podsklepený a na dvoře se nachází historický vinný sklípek.
Zahrada je členitá a je zde možnost přístupu i ze zadní částí, která navazuje na obecnou, nezpevněnou cestu. Celková plocha pozemku je 437m2.

Ve městě Klobouky u Brna najdete veškerou občanskou vybavenost. Rodiče ocení školku, základní školu, základní uměleckou školu a dvě střední školy. Najdete zde praktické lékaře pro dospěle i děti. Bankomat, pošta a nákupní centrum je samozřejmosti. Dopravní dostupnost pomoci autobusů jak do Brna tak i Hodonína je každých 30min.

S možnosti financování vám rádi pomůžeme.

Těšíme se na vás na prohlídkách.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: