Inzerce rodinných domů
Cena: včetně provize
Změněno: 09.07.2024 v 13:00 ID: 19096137
Kód zakázky: 62086, Prodej rodinného domu 5+kk ve Vysokém Mýtě

Hledáte ideální domov pro svou rodinu? Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům o dispozici 5+kk a celkové ploše 149 m2 ve vyhledávané lokalitě Vysoké Mýto. Tento dům je skvělou volbou pro rodiny s dětmi, které ocení pohodlné a klidné bydlení v blízkosti centra města.

Dům disponuje pěti prostornými místnostmi, které poskytují dostatek místa pro celou rodinu. Kuchyňský kout je propojen s obývacím pokojem, což vytváří příjemný a otevřený prostor pro společné chvíle. Z obývacího pokoje je přímý vstup na terasu, kde si můžete užívat relaxaci a rodinné posezení.

Součástí nemovitosti je také garáž, což zejména v centru města, je obrovská výhoda pro parkování vašeho vozu nebo může posloužit jako další úložný prostor.

Lokalita domu je velmi atraktivní. Nachází se v blízkosti centra města, kde máte vše potřebné na dosah ruky – obchody, školy, a sportovní zařízení. Navíc je zde výborná dostupnost do krajských měst, což vám ještě více zpříjemní život ve vašem novém domově. Tato dostupnost se ještě zlepší s dostavbou dálnice D35.

Jednou z předností této nemovitosti je možnost rozšíření o půdní vestavbu. Tímto způsobem můžete získat další obytný prostor a přizpůsobit dům svým potřebám a představám.

Neváhejte a přijďte se podívat na tento krásný dům, který může být vaším novým domovem. Pro více informací a sjednání prohlídky nás kontaktujte.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: