Cena:
12 689 000 Kč
včetně provize
Změněno: 14.09.2024 v 09:55 ID: 19174642
Kód zakázky: 60910, Nabídka prodeje rodinného domu 5KK

Rodinný dům s dispozicí 5KK je situován v klidné lokalitě poblíž Prahy, s výbornou dostupností do hlavního města autobusem k metru, autem po D7 cca 10 minut na Ruzyň. V blízkosti najdete školku, školu, praktického lékaře i obchodní centrum zahrnující Billu,, DM drogerii, Pepco, Mc Donalds, fast food Popeys což z něj činí ideální volbu pro rodiny s dětmi.

Dům je třípodlažní, etážově členěný, a jeho obvodové zdivo je z cihel, což zaručuje dlouhou životnost a kvalitní izolaci. Energetický štítek třídy B zajišťuje nízké náklady na provoz. Přívod vody je opatřen filtrem pro změkčení vody, což zlepšuje kvalitu vody v domácnosti a chrání spotřebiče před usazováním vodního kamene.

Dům je vybaven třemi samostatnými, velmi tichými klimatizačními jednotkami, které vám zajistí příjemné klima i během horkých letních dnů. K dispozici jsou dvě koupelny a tři samostatné WC, což ocení každá větší rodina. O soukromí a pohodlí se starají kompletní žaluzie v celém domě.

Před domem se nachází prostor pro parkování dvou aut. Za domem a na jeho boku najdete architektem navrženou klidovou zónu, která poskytuje velké soukromí a krásné prostředí pro relaxaci. Zahrádka s okrasnou zelení, trávníkem a automatickou závlahou je ideální pro chvíle odpočinku, stejně jako venkovní posezení a zahradní domeček. Přilehlé venkovní prostory jsou sledovány kamerovým systémem.

Dům je nabízen k prodeji včetně vkusného a účelně zařízeného vybavení, které doplňuje jeho moderní design a funkčnost. Tento dům poskytuje veškerý komfort a skvělé místo pro rodinný život v dostupné vzdálenosti od všech potřebných služeb.

Pro více informací a domluvení prohlídky se na nás neváhejte obrátit

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: