Cena: včetně provize
Změněno: 24.09.2024 v 15:31 ID: 19199673
Kód zakázky: 63820, Prodáváme rodinný dům s prostornou zahradou a garáží po rozsáhlé rekonstrukci. Ideální volba pro rodinu s dětmi, která hledá klidné bydlení v blízkosti přírody.

V přízemí domu vás přivítá prostorná vstupní chodba, ze které se dostanete do kuchyně propojené s elegantním obývacím pokojem. Obývací pokoj je vybaven krbem, který zajišťuje útulnou atmosféru zejména v zimě, a zároveň má přímý vstup na dřevěnou terasu, která láká k odpočinku a posezení venku. Přízemí dále nabízí koupelnu se sprchovým koutem, rohovou vanou a přístupem do technické místnosti sloužící jako prádelna s vlastním WC.

Po schodišti se dostanete do prvního patra, kde je druhá koupelna s vanou a toaletou. V podkroví najdete hlavní ložnici a prostorný dětský pokoj, který lze rozdělit na dvě samostatné místnosti podle potřeby.

Dům je vytápěn moderním kotlem na tuhá paliva s násypkou, což zajišťuje komfortní a úsporné bydlení. Součástí nemovitosti je také krásná zahrada s jezírkem z mramorových kamenů, ideální místo pro relaxaci. Parkování je možné jak na pozemku vedle domu, tak v nově zrekonstruované garáži.

Nemovitost se nachází v obci Habartice, jen kousek od polských hranic, což nabízí spoustu výhod. Ve vzdálenosti pár set metrů se nacházejí obchody se vším potřebným. Lokalita je vyhledávaná turisty, v blízkém Polsku a Německu najdete mnoho možností pro sport a rekreaci. Pouhých 25 minut od obce se nachází Berzdorfské jezero, ideální pro vodní sporty a odpočinek. V okolí se také nachází řada restaurací, penzionů a turistických zajímavostí.

Přijďte si sami prohlédnout toto krásné místo a zjistit, co vše vám může nabídnout.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: