Inzerce rodinných domů
Cena: včetně provize
Změněno: 01.07.2024 v 21:39 ID: 19087187
Kód zakázky: 62011, Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné lokalitě České Kamenice, s docházkovou vzdáleností do centra města. Dům disponuje dvěma kompletně dokončenými bytovými jednotkami o dispozici 2+1 a v půdním prostoru je již zahájena příprava na třetí bytovou jednotku.

V roce 2023 bylo provedeno částečné zateplení domu a výměna střešní krytiny. V interiéru domu jsou nově udělané rozvody elektřiny a vody. Plastová protihluková okna zajišťují klid a pohodu v celém domě. Byt v druhém nadzemním podlaží prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2021.

V bytě v 1.NP (cca 81m2) je topení zajištěno plynovým kotlem či krbovými kamny. Ohřev vody přes bojler.
V bytě v 2.NP (cca 86 m2) je topení zajištěno plynovým kotlem. Ohřev vody je přes bojler či plynový kotel. Odpad je sveden do jímky s přepadem.

K dispozici je také dvorek, kde je možnost zaparkovat auto, či pořádat rodinné oslavy. Dům je částečně podsklepen.

Česká Kamenice se nachází na strategickém místě v dojezdové vzdálenosti do Děčína, Nového Boru a České Lípy, což zajišťuje výbornou dostupnost do těchto měst. V okolí naleznete veškerou občanskou vybavenost.

Pokud hledáte bydlení s možností dalšího rozšíření, neváhejte nás kontaktovat. Tento dům je ideální volbou pro vícegenerační bydlení nebo investici s možností pronájmu bytových jednotek. Přijďte se podívat a přesvědčte se o jeho výhodách osobně.

PENB: G (údaj není k dispozici)

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: