Inzerce rodinných domů
Cena: včetně provize
Změněno: 24.06.2024 v 09:43 ID: 19073614
Kód zakázky: 61349, Dnes bych Vám rád představil prostorný rodinný dům v krásném městečku Janov nad Nisou v srdci Jizerských hor.

Nemovitost má celkovou plochu včetně pozemku 604 m2, dům má zastavěnou plochu 138 m2 a je určen ke kompletní rekonstrukci.
V 1. nadzemním podlaží se nachází byt o dispozici 3+kk a je zde mnoho úložných prostor (sklad, špajz, technická místnost). Dispozice bytu si samozřejmě může nový majitel změnit dle svých potřeb.
Ve 2. nadzemním podlaží je další byt o dispozici 3+1 a i zde je technická místnost.
Podlahy jsou v místnostech původní dřevěné, parkety, dlažba nebo lino.

V domě je prostorný sklep, mnoho místností sloužících jako úložné nebo technické prostory a parkování je možné buď ve dvou garážích nebo přímo u domu.
Na pozemku je ještě jeden stavební objekt se zastavěnou plochou 67 m2, který slouží v současné době jako dílna.
Dům má prostorné podkroví, které může sloužit jako další úložný prostor.

Tato nemovitost je vhodná například pro velkou rodinu, jako dvougenerační dům nebo jako investiční příležitost, kdy se dá v každém podlaží vybudovat prostorný luxusní apartmán.

Město Janov nad Nisou má dlouholetou historii a nachází se v krásné přírodě Jizerských hor. Je zde základní občanská vybavenost, do centra nedalekého Jablonce nad Nisou vzdáleného 7km se dostanete buď autem za 11 minut, nebo městským autobusem č. 101 za 26 minut - autobusová zastávka je umístěna nedaleko domu. Místo nabízí bezpočet turistického a sportovního vyžití ve všech obdobích roku, například lyžařský areál Bedřichov je 5 minut autem.

Těším se na Vás na prohlídkách.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: