Inzerce rodinných domů
Cena:
12 000 000 Kč
včetně provize
Změněno: 09.07.2024 v 10:13 ID: 19097250
Kód zakázky: 61513, Nabízíme k prodeji modernizovaný rodinný dům v Ohrazenicích, který po rekonstrukci nabízí atraktivní bydlení s možností podnikatelského využití velké garáže/haly, s průjezdem na pozemek o velikosti 85m2. Garáž disponuje samostatným vjezdem s uzamykatelnými vraty, elektroměrem a vodoměrem poskytující flexibilní využití jako skladovací prostor či pro různé jiné podnikatelské aktivity. Momentálně je garáž pronajata, přičemž je. možnost nájemní smlouvu ponechat a využít nájmu ke snížení hypoteční splátky. Celková plocha pozemku činí 1000m2. Dům je přízemní s dispozičním řešením 3+KK, částečně podsklepený, s prostornou půdou, která nabízí potenciál pro rozšíření o další bytovou jednotku.
Kompletní konstrukce proběhla v roce 2021, která zahrnovala podřezání domu, nové rozvody elektřiny, vody a plynu, instalaci nového plynového kotle, vybetonování a izolaci podlah, nové omítky, plastová okna a bezpečnostní dveře, nové sádrokartonové stropy s izolací. Dům byl vybaven novými odpadními trubkami a systémem svodu dešťové vody do drenážní jímky na zahradě.
Ohrazenice poskytují klidné a idylické prostředí s výbornou dostupností veškeré občanské vybavenosti, včetně veřejné dopravy, obchodů, škol a zdravotní péče. Pro více informací a domluvu na prohlídku nás kontaktujte na tel. čísle 722903574

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: