Cena: včetně provize
Změněno: 03.09.2024 v 09:11 ID: 19149156
Kód zakázky: 62776, Prodej bytového domu s komerčními prostory a dvěma bytovými jednotkami ve Žluticích, okres Karlovy Vary

Nabízíme k prodeji bytový dům v obci Žlutice, která se nachází v blízkosti chystajícího nájezdu na dálnici D6 vedoucí do Prahy, ve výhodné lokalitě 50 km od Plzně a 30 km od Karlových Varů. Tento dvoupatrový objekt nabízí ideální kombinaci komerčních prostor a bydlení, což z něj činí skvělou investiční příležitost.

Dispozice objektu:

- 1. patro: Komerční prostor o rozloze 140 m2, v současné době využívaný jako zdravotnické zařízení. Prostor zahrnuje sociální zařízení, včetně sprchy a kuchyně. Možnost rozdělení na dvě samostatné bytové jednotky.

- 2. patro: Dvě samostatné bytové jednotky o dispozici 2+1 a 3+1. Celková plocha druhého patra včetně společné chodby činí 150 m2. Oba byty jsou aktuálně pronajaté, což zajišťuje pravidelný příjem.

- Podkroví: Možnost rozdělení podkroví na další bytové jednotky, což poskytuje potenciál pro další rozšíření obytné plochy a zvýšení hodnoty nemovitosti.

Stav nemovitosti: Dům je ve velmi dobrém a udržovaném stavu. V roce 2013 byla provedena rekonstrukce střechy a výměna oken za plastová v celém objektu. Bytový dům je z části podsklepen.

Další výhody: K nemovitosti náleží dvě garáže, které se nachází vedle domu a jsou aktuálně pronajaté.

Tento dům nabízí skvělou příležitost jak pro investory, tak pro ty, kteří hledají kombinaci bydlení a podnikání na jednom místě.

S financováním této nemovitosti Vám moc rádi pomůžeme.
Pro více informací a prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: