Změněno: 27.08.2024 v 19:20 ID: 19110202
Kód zakázky: 60572, Exkluzivně nabízíme k prodeji nádherný objekt, který byl postaven před 7 lety. Nemovitost je výjimečná svou dispozicí a lze využívat jako jeden objekt, případně jako dva samostatné objekty. Můžete tak vytěžit jeho potenciálu rodinného rezidenční bydlení i penzionu pro hosty.
Mezi první a druhou elektrickou bránou se nachází první část domu a kryté parkování pro 3 automobily. Dřevěné brány tak perfektně zajišťují soukromí majitelům i v případě, že přijedou hosté. Tato část domu má dvě patra a disponuje prostornou garáží pro dvě auta. V prvním patře se nachází garáž a 1 apartmán. Ve 2. patře se nacházejí další 2 apartmány pokoje. Všechny pokoje jsou zařízeny identicky a disponují vlastní kuchyní, sociálním zařízením (WC + koupelna), postelí, skříněmi, sedačkou a konferenčním stolkem.
Druhá část domu disponuje čtyřmi samostatnými pokoji, avšak nečekejte jen obyčejné místnosti. V prvním patře se nachází samostatné WC, koupelna a technická místnost která je vybavena pračkou a sušičkou. Jakmile vejdete hlavními dveřmi a otevřete pravé dveře, ocitnete se v prostorné hale s vysokými stropy zdobenými dřevěnými trámy. V této místnosti se nachází také kuchyň a další technická místnost. Dominantou prostoru je krb, který vás zahřeje během dlouhých zimních večerů. Vytváří útulnou atmosféru a je ideálním místem pro setkávání s rodinou a přáteli. Z haly je přístup na zahradu a do samostatného pokoje s vlastní kuchyní a sociálním zařízením.
Dům disponuje také rozsáhlou zahradou s jezírkem. Jednoznačně nejpoutavější částí zahrady je venkovní zděná a plně vybavená kuchyně, kterou můžete využívat celoročně.
Na zahradě se nachází krytý zděný bazén se saunou, sprchou, kuchyňkou a dostatečným prostorem pro odpočinek. Ve spodní části zahrady se nacházejí vyvýšené záhony a další rozsáhlý prostor, na kterém lze ponechat současné objekty – stodolu (a další), nebo využít tento prostor pro vybudování dalších obytných či rekreačních prostor. Studie pro tyto úpravy je již připravena a lze ji po domluvě poskytnout novému majiteli.
Tato nemovitost se prodává vybavená. V rámci celého pozemku je nainstalován kamerový a závlahový systém. Jako bonus může být součástí této nemovitosti také služba údržby domu i přilehlé zahrady. To znamená, že se nemusíte starat o rutinní údržbu, jako je sekání trávy či drobné opravy, protože o to se postará profesionální tým.
Vysočina je velmi vyhledávanou rekreační oblastí, ale zároveň nabízí klid a z nabídky domu dělá investiční příležitost s velkým potenciálem. V okolí se nachází mnoho turistických tras a historických památek, a co víc - přímo naproti pozemku se rozkládá malebný rybník. Klid a krása přírody kolem rybníka jsou tak neocenitelným pokladem tohoto místa.
Pokud chcete najít svůj vlastní kousek ráje na kraji Vysočiny, tak tady je vaše šance. Tato nemovitost není pouhým místem k bydlení, ale také atraktivním investičním projektem s velkým potenciálem. Nenechte si tuto exkluzivní nabídku ujít a přijďte se přesvědčit o jejím kouzlu.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: