Inzerce rodinných domů
Cena:
14 990 000 Kč
včetně provize
Změněno: 02.09.2024 v 13:35 ID: 19146005
Kód zakázky: 62720, Nabízíme Vám k prodeji rodinný dům popř. rekreační objekt o velikosti 7+kk ve vyhledávané lokalitě Krušných hor v obci Bublava v těsné blízkosti lyžařského areálu, s rozlehlým pozemkem a nádherným výhledem do přírody.
Užitná plocha rodinného domu je cca. 593 m2 a je zkolaudován pro trvalé bydlení.
V přízemí se nachází zádveří, které navazuje na vstupní halu se schodištěm, ze které je vstup do prostorného obývacího pokoje s kuchyní, dále samostatné koupelny s toaletou a dalšího pokoje. V přízemí je dále kotelna a vstup do sklepa.
V prvním patře jsou 3 větší pokoje a samostatná toaleta.
V podkroví se nachází dva pokoje.
Vytápění domu je řešeno kotlem na tuhá paliva Viadrus U22 – staří cca. 15 let. Rozvedený do radiátorů po celém domě. Dále je možnost vytápět nemovitost krbem v obývacím pokoji, který vytápí i radiátory v tomto patře. Ohřev vody je pomocí nerezového bojleru (stáří 5 let).
Dům má vlastní dvě studny s kvalitní vodou (podzemní vrtaná studna pro spotřebu vody v domě, dále druhá vrtaná studna 25 m pro vnější využití např. pro zalívání záhonů). Čerpadlem ve sklepě je možné jednoduše přepnout zdroj vody z jedné studny na druhou.
Okna v domě jsou dřevěná. Elektřina v celém domě je v mědi. Odpad je řešen septikem s objemem 10-11 m3. Střecha domu je pokryta krytinou kanadská šindel. Dům je z menší části podsklepen – klenutý sklep.
Slunná zahrada o velikosti 4516 m2 je krásně udržována a dle ÚP vedená jako smíšené obytné plochy s rekreací -SR. Nachází se zde sezení s krásným výhledem.
Součástí prodeje této nemovitosti je samostatná stodola s rozvodem elektřiny, dále dřevníkem, skleníkem a jezírkem. Na zahradě se nachází zazděný sklep, který je možné obnovit a využít např. pro vinný sklípek. Dům a stodola jsou chráněný zabezpečovacím zařízením s avízem na telefon majitele a policii ČR.
Parkování je možné přímo v zahradě.
Dojezdová vzdálenost k hraničnímu přechodu s Německem je do 5 minut.
Tato lokalita má výborné podmínky pro letní i zimní sporty a rekreaci. V dochozí vzdálenosti lyžařský areál Bublava. Ze sjezdovky je možné dojet na lyžích až k domu. Dále do 7 minut autem lyžařský areál Stříbrná a v Kraslicích lyžařský areál Krajka a Saporo. K dispozici spousty běžeckých tras až do Německa - Krušnohorská magistrála. Bublava je také úžasná pro letní turistiku se spousty turistickými a naučnými stezkami. Pokud hledáte klidné místo pro rekreaci nebo bydlení, či jako investiční příležitost, neváhejte nás kontaktovat. S financováním Vám rádi pomůžeme. Energetický štítek náročnosti nebyl zatím dodán, proto uvedena zákonná kategorie G.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: