Cena:
Změněno: 25.07.2024 v 10:00 ID: 19098887
Kód zakázky: , V exkluzivním zastoupení nabízíme rodinný dům s dispozicí 4+1, o celkové rozloze 116 m2, se zahradou o velikosti 400 m2, v klidné lokalitě obce Kamenický Šenov.

Tuto nemovitost je možno využít jak k trvalému bydlení, tak jako rekreační objekt.

V přízemí se nachází obývací pokoj s krbovými kamny, kuchyně, ložnice, samostatně řešená koupelna a toaleta. Vstupní chodba umožňuje vstup do sklepa, který je umístěn přímo ve skále. V podkroví jsou dva pokoje spojené chodbou. Stropní konstrukce je dřevěná s přiznanými trámy, střešní krytina je z bonnského šindele, klempířské konstrukce z
pozinkovaného plechu. Ohřev vody je řešen elektrickým bojlerem, vytápění pak již zmíněnými krbovými
kamny a elektrickými přímotopy. Objekt je napojen na vodovod, plyn (přípojka na pozemku), elektřinu (220V, 380V) a veřejnou kanalizaci (septik s přepadem). Alternativním zdrojem vody může být i studna nacházející se na pozemku.

V obci najdete veškerou občanskou vybavenost, to znamená školku, školu, obchody, místní úřad, poštu a mnoho dalšího.

Vyhledávaným výletním cílem v okolí Kamenického Šenova je skalní útvar Panská skála, též známa jako Varhany, kterou si můžeme pamatovat z filmové pohádky Pyšná princezna. Méně známý, avšak neméně krásný, je rozsáhlý lesopark s lesním pramenem Žába a přírodním koupalištěm, které potěší v letním období. Naopak v zimním období jistě uvítáte upravené běžecké stopy i lyžařské vleky na Práchni a v Polevsku, a pro milovníky turistiky, zelená značka vás dovede ke zřícenině hradu Kamenice s dřevěnou rozhlednou.

V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat, budu se těšit na prohlídku.

Kontakt

Marek Ducký

Bidli reality, a.s.

Jindřišská 889/17, Praha 1

Více informací o Bidli reality, a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: