Inzerce rodinných domů
Cena:
18 900 000 Kč
Změněno: 09.09.2024 v 06:33 ID: 19163406
Kód zakázky: , Sníte o bydlení, které kombinuje historii s moderními možnostmi? Pak je tento jedinečný rodinný dům přesně to, co hledáte! Klenot v srdci Týna nad Vltavou s historickým nádechem. Tato nemovitost představuje výjimečnou příležitost pro ty, kteří si chtějí pořídit něco opravdu speciálního. Nechte se okouzlit tímto místem, kde se setkává klid s kompletní občanskou vybaveností.

Dům je v dobrém stavu, o zastavěné ploše 318 m2, se zahradou o velikosti 367 m2, s lokálním topením - tuhá paliva, zavedenou elektřinou, optickým kabelem, dálkovým vodovodem, ohřevem vody, který zajištuje bojler a odpadem svedeným do jímky. Plyn zde není, ale je možné jeho připojení. V přízemí se nachází prostor o dispozici 1+1, který může sloužit jako samostatné a oddělené místo pro hosty nebo pro vaši pracovnu. Dále zde naleznete garáž pro dvě auta, dílnu a vchod do sklípku s vlastní studánkou, který je jedním z největších pokladů této nemovitosti, kdysi vedl až na místní zámek. Toto unikátní spojení s historií dodává domu nezaměnitelnou atmosféru a nabízí možnost pro kreativní využití. V prvním patře vás uvítá velkorysý prostor se třemi pokoji, koupelnou, kuchyní a balkónem, ze kterého je nádherný výhled na zahradu a řeku hned za domem, kde na vás čeká místo pro kotvení vaší vlastní loďky. Bonusem je překrásný půdní prostor, v němž je možné vybudovat další obytné místnosti a potenciál nemovitosti tak využít naplno.

Na pozemku se nachází také druhý dům, který čeká na svou proměnu. Tento prostor přímo vybízí k přestavbě. Možnosti jsou neomezené a přizpůsobí se vašim potřebám. Vstup do druhého domu je možný přímo ze zahrady, zajišťuje tak absolutní soukromí.

Oslovila vás tato nemovitost, která čeká na to, aby se stala vaším novým domovem? Proto neváhejte, zavolejte mi a přijeďte se podívat. Ráda vás tímto jedinečným prostorem provedu.

Kontakt

Markéta Vejdovcová

Bidli reality, a.s.

Jindřišská 889/17, Praha 1

Více informací o Bidli reality, a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: