Inzerce rodinných domů
Cena:
Změněno: 16.09.2024 v 10:33 ID: 19162773
Kód zakázky: , Exkluzivně si Vám dovoluji nabídnout novostavby rodinných domů ve Velkých Losinách. Projekt je situován v okrajové části obce na dosah přírody.

Dům je dispozičně řešen jako 4+kk se třemi pokoji v 2.NP. Z příjezdové strany jsou u domu k dispozici dvě kryté parkovací stání se zámkovou dlažbou. V přízemí se nachází obývací část domu s kuchyní, koupelnou a technickou místností. Z obývacího pokoje HS portál pro komfortní vstup na zahradu s krytou terasou. Druhé nadzemní podlaží poskytuje tři pokoje, další koupelnu a WC.

Domy jsou cihlové z Porothermu s izolační vrstvou 10cm polystyrenu. Střešní krytina je plechová značky RUUKI. O teplo se postará elektrické podlahové vytápění s termostatem ve všech obytných místnostech a koupelnách. Koupelna navíc vybavena topným žebříkem. Ohřev vody je řešen elektrickým bojlerem v technické místnosti. Nemovitost je osazena plastovými okny s izolačním dvojsklem. V celém domě byly pro pokládku zvoleny vinylové podlahy.

Nemovitost se prodává vybavená kuchyňskou linkou včetně spotřebičů. Potřebným příslušenstvím budou vybaveny také koupelny a WC.

Lokalita Vám poskytuje klid v blízkosti přírody a termálního aquaparku. Ve Velkých Losinách najdete školu, školku, obchody, poštu, výborné restaurace a spoustu dalšího. To vše s dojezdovou vzdáleností 15minut do Šumperka.

Rádi Vám vyřídíme výhodné financování na míru. Pro více informací jsem Vám k dispozici a rád se s Vámi uvidím na prohlídce. PENB. C

Kontakt

František Handl

Bidli reality, a.s.

Jindřišská 889/17, Praha 1

Více informací o Bidli reality, a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: