Cena:
Změněno: 26.06.2024 v 15:39 ID: 19085782
Kód zakázky: 5060, BO! reality nabízí k prodeji řadový patrový dům v Kojetíně.

Jedná se o patrový nepodsklepený rodinný dům s malým dvorkem a třemi místnostmi. Jsou zde nainstalována plastová okna s izolačními dvojskly. Fasáda je zateplená. Byla zde provedena výměna elektroinstalace, aktuálně měděnými kabely, vybetonované podlahy, nové odpady a rozvod vody. Je napojen na obecní vodovod a kanalizaci a má elektrickou přípojku. Dům má nové krovy a plechovou střešní krytinu. Vzhledem k tomu, že byla započata rekonstrukce, je zde nakoupen materiál pro plovoucí podlahu a obklady. V současnosti se v domě nenachází vytápěcí systém. Pro ohřev vody je instalován elektrický bojler v koupelně v horním patře.

V okolí se nachází veškerá infrastruktura, je zde i v dosahu nájezd na dálnici. Dům je nedaleko centra s náměstím, supermarketu a benzínové čerpací stanice. Ve městě Kojetín je i vlakové nádraží, pošta, školka, škola, lékaři, nebo třeba i koupaliště a sportoviště.

Díky pobočce firmy Amazon je zde i skvělá možnost získání zaměstnání.

Pokud máte o tuto nabízenou nemovitost zájem, neváhejte nás kontaktovat. Rádi zodpovíme Vaše dotazy a přivítáme Vás na prohlídce.

Kontakt

BO! reality a finance

Husova 406, 73961 , Třinec
www.boreality.cz

Více informací o BO! reality a finance


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: