Inzerce rodinných domů
Cena:
13 999 000 Kč
včetně provize RK a právních služeb
Změněno: 21.09.2024 v 01:16 ID: 19195576
Kód zakázky: , Exkluzivně vám nabízíme krásný novější rodinný dům se samostatným welness domem, prostornou garáží, dvěma terasami a pěknou zahradou.

Ideální místo pro bydlení a rekreaci s nadstandartním komfortem.

Dům s dispozicí 4+1 je vhodný pro vícečlennou rodinu. Má velmi prostorný obývací pokoj a je bohatě vybavený. Je tu i sauna, která vás uklidní a posílí vaší imunitu. Příjemný stín a pohodu na čerstvém vzduchu si můžete dopřát v přistaveném venkovním altánu.

Skutečnou perlou je welness dům s novým luxusním vyhřívaným bazénem se špičkovou technologií. Pro maximální pohodlí je tu veškeré zázemí, včetně šatny, sprchy, kuchyňky a místa pro odpočinek.

Zahrada je krásná a je koncipována zejména jako lesopark s relaxačním zónou. Najdete tu nespočet krásných i exotických dřevin a zeleně, některé ve vysokých hodnotách.

Pozemek má velikost 3576m2 a je atraktivní z hlediska umístění, nachází se ve vyhledávané lokalitě na pomezí Drahanské vrchoviny a Moravského krasu.

V okolí areálu je mnoho turisticky zajímavých míst, jako například Sloupsko-šošůvské jeskyně, sportovně rekreační oblast v Jedovnicích a koupání u velkého rybníka Olšovce. Chráněná krajinná oblast Moravský kras je charakteristická krásnou přírodou na každém kroku. Navíc je zde spousta jeskyní, z nichž některé čekají jen na to, až je dobrodružně objevíte.

Tato nemovitost představuje výjimečné moderní bydlení, které vám zaručí pohodlí a relaxaci každý den.

Přijďte se přesvědčit na vlastní oči. Pro více informací a sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Kontakt

Jiří Mach

Bidli reality, a.s.

Jindřišská 889/17, Praha 1

Více informací o Bidli reality, a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: