Inzerce rodinných domů
Cena:
Změněno: 24.06.2024 v 14:16 ID: 19082819
Přímý majitel nabízí rodinný dům v centru Jesenic. Celkový stav nemovitosti vyžaduje rekonstrukci, zároveň však umožňuje okamžité bydlení. Na domě postupně probíhaly rekonstrukční práce, které jsou v různých fázích dokončení. Nemovitost je vhodná pro bydlení a vzhledem k prostornosti ji lze využít i pro podnikání nebo k bydlení větší rodiny. Přízemí má cca 127 m², 1. patro cca 170 m² a podkroví cca 213 m². Tepelná izolace je na celém 1. patře a na stropech. Nové rozvody elektřiny 230/400 V (měď), vody a kanalizace. Přípojka na městskou vodu a kanalizaci. Voda je ohřívána elektrickým bojlerem třídy A. Zcela nový rozvaděč na 4 elektroměry. Vytápění lokální na tuhá paliva a přímotopy. Plyn v obci není. Na střechu byly zavedeny 2 stoupačky, voda a možnost zavedení elektřiny.

Zahrada je zcela oplocena a jsou zde ovocné a jiné stromy, keře (6 jabloní, 1 višeň, třešeň, špendlíky, ořech, hloh, maliny, červený rybíz, angrešt, moruše, muchovník). Dále se na pozemku nachází sklep, větší fóliovník a možnost parkování.

Jesenice se nachází na dobrém křížení cest z Prahy do Karlových Varů a ze Žatce do Plzně. Dálnice D6 od Krušovic do sjezdu do Jesenic bude uvedena do provozu v roce 2025, čímž se zrychlí dojezd do Prahy. Občanská vybavenost ve městě: obecní úřad, MŠ, ZŠ, SŠ, pošta, kulturní dům, muzeum, autobus, vlak, obchody s potravinami a stavebninami, Mountfield, MOL čerpací stanice, oddělení PČR, kadeřnictví, lékař, kavárna apod. Okolí nabízí různé cyklostezky, hotel ve tvaru Šmoulí vesničky, 2 rybníky, krásnou přírodu s lesy.

Dům není právně zatížen, bez zástav a je ihned k dispozici. Energetický štítek zatím není zhotoven, proto je dle zákona inzerována třída G. RK nevolat.

Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: