Cena:
Změněno: 01.07.2024 v 10:18 ID: 19087045
Kód zakázky: 130230, Nabízíme k prodeji rodinný dům v Ostřešanech s rozsáhlým pozemkem o výměře 2100 m2.
Rodinný dům je částečně podsklepený, dispozičně řešený jako 2+1 s možností rozšíření v podkroví domu o další pokoje na 4+1. Dům je v udržovaném stavu, připravený na rekonstrukci a modernizaci či úpravy dle představ budoucího majitele. V domě byla vyměněná okna za plastová, vytápění domu zajišťuje plynový kotel s radiátory, ohřev vody je přes bojler. Dům je připojený na plyn, elektřinu, obecní vodovod i kanalizaci.

Na obytnou část domu dále navazuje garáž, dílna, letní byt - vhodný jako místo pro setkávání s rodinou či přáteli, pracovna, ateliér, kancelář, menší provozovna (kadeřnictví, kosmetický salón apod). Další příslušenstvím k domu je pergola, dřevník, sauna a hospodářská budova určena k chovu drobných domácích zvířat.

Na zahradě jsou 2 skleníky, ovocný sad, jezírko, užitková a okrasná zahrada. Výhodou je kromě vlastní vody ze studny (zavedena do domu) i možnost odebírání vody z nedalekého rybníku, která je dále rozvedena po celé zahradě a je určena k zalévání. Vodovodní rozvod kopíruje i rozvod elektřiny po celé délce zahrady.

V Ostřešanech je dobrá občanská vybavenost (školka – obecní i soukromá, škola – 1. stupeň, obchod i MHD č.10). Z obce je i dobrá dopravní dostupnost do nedalekých Pardubic či Chrudimi, další výhodou je cyklostezka přes Nemošice dále do Pardubic.

Pro další informace či sjednání prohlídky kontaktujte makléře. V případě více zájemců si majitel vyhrazuje právo prodat nejvýhodnější nabídce. Do konce července 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Kontakt

Ing. Michal Dvořák

Realitní kancelář STING, s.r.o.

1.máje 540, 73961, Třinec
www.rksting.cz

Více informací o Realitní kancelář STING, s.r.o.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: