Cena:
Změněno: 12.09.2024 v 16:14 ID: 19164877
Kód zakázky: 130704, Naší novou nabídkou je samostatně stojící rodinný dům v obci Velká Štáhle, který může být také využit jako chalupa. Tato nemovitost je ve stavu, který vyžaduje úplnou rekonstrukci, ale nabízí obrovský potenciál pro nové vlastníky. Dispozice domu je 3+1 s možností rozšíření v podkroví, což poskytuje dostatek prostoru pro celou rodinu.

Největším lákadlem této nemovitosti je nádherný pozemek o rozloze 4 622 m2, který je ohraničený stromy a poskytuje soukromí a klid. Není nic lepšího než trávit čas venku na svém vlastním pozemku, kde si můžete užívat venkovského života a krásné přírody podhůří Jeseníků.

Navíc nemovitost disponuje zavedenou obecní vodou a plynovým přípojkou v těsné blízkosti pozemku, což je vždycky výhodou při rekonstrukci a stavbě. Obec Velká Štáhle má dobrou autobusovou i vlakovou dostupnost do okolních obcí.

Tento dům je skvělou investicí pro ty, kteří hledají klidný a pohodový život na venkově s možností vytvoření vlastního ráje na zemi. Neváhejte a kontaktujte nás pro více informací a prohlídku této nemovitosti. Do konce září 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Kontakt

Hana de Hoogová

Realitní kancelář STING, s.r.o.

1.máje 540, 73961, Třinec
www.rksting.cz

Více informací o Realitní kancelář STING, s.r.o.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: