Cena:
15 000 000 Kč
Změněno: 01.07.2024 v 14:14 ID: 19087006
Kód zakázky: 130095, Hledáte ideální domov, který nabízí komfort, prostor a nízké provozní náklady? Tento nádherný rodinný dům, postavený v roce 2010 a modernizovaný v roce 2020, splňuje všechny vaše představy.

Hlavní přednosti nemovitosti:

Dispozice: 6+kk
Celková plocha: 203m²
Pozemek: 682 m²
Energetická náročnost: Třída A
Lokalita: Čelákovice – Sedlčánky

Výjimečné vybavení:

Fotovoltaické panely: 16 solárních panelů
Tepelné čerpadlo pro efektivní vytápění
Garáž a technická místnost s šatnou
Zastřešená terasa s osvětlením a přípravou na vířivku
Balkon přístupný ze dvou pokojů
Krb v prostorném obývacím pokoji pro útulné večery

Popis interiéru:

Při vstupu do domu vás uvítá vstupní hala, která poskytuje přístup do garáže a do pokoje, jenž může sloužit jako technická místnost. Chodbou se dostanete do první koupelny se sprchovým koutem a WC, pokoje pro hosty nebo pracovny a prostorného obývacího pokoje s krbem a moderní kuchyní. Odtud můžete vyjít na zastřešenou terasu s posezením, ideální pro relaxaci a rodinné grilování.

V patře se nacházejí čtyři pokoje a druhá koupelna s vanou a WC. Ze dvou pokojů v horním patře je vstup na balkon, kde si můžete užít příjemné chvilky odpočinku.

Popis exteriéru:

Zahrada, která obklopuje celý dům, je ideální pro pěstování s velkými vyvýšenými záhony a skleníkem. Je osázena plodícími keři a stromy, včetně jabloní, třešně, malin, ostružin, fíků, jahod, rybízu, angreštu a josty. U venkovní terasy je zahradní gril a příprava na vířivku, což zajišťuje maximální komfort pro venkovní aktivity.

Lokalita:

Čelákovice nabízí kompletní občanskou vybavenost a vynikající dopravní spojení do centra Prahy vlakem či autobusem. Tato klidná čtvrť poskytuje bohaté možnosti sportovního vyžití, krásné okolí a blízkost přírody. Cyklotrasa 0019 vede po levém břehu řeky Labe a spojuje Kostelec nad Labem s Poděbrady, přes Čelákovice a další malebná místa. Na okraji zastavěného území se nachází přírodní rezervace Hrbáčkovy tůně, ideální pro procházky a relaxaci.

Tento rodinný dům je dokonalým místem pro ty, kteří hledají moderní, prostorné a energeticky úsporné bydlení v klidné lokalitě. Neváhejte a přijďte se přesvědčit sami o kvalitách tohoto výjimečného domu. Určitě stojí za prohlídku. Do konce července 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Kontakt

Štěpán Borák

Realitní kancelář STING, s.r.o.

1.máje 540, 73961, Třinec
www.rksting.cz

Více informací o Realitní kancelář STING, s.r.o.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: