Cena:
15 500 000 Kč
Změněno: 15.10.2024 v 13:14 ID: 19226460
Kód zakázky: 130946, Nabízíme unikátní soubor nemovitostí zahrnující rodinný dům s několika bytovými jednotkami, prostorné hospodářské stavby a pozemek k bydlení i podnikání. Jedná se o výjimečnou nabídku a investiční příležitost.

Výhody a možnosti využití:
- stavební pozemky 3742m, v centru obce, ale v klidný ulicích
- 3 min od nájezdu na dálnici D2, 30 min do Brna, kousek o Lednice i Pálavy
- dům se 3 bytovými jednotkami v přízemí
- možnost rozšíření v půdním prostoru (310m2)
- velký a široký pozemek s přístupem ze 2 stran a uliční šíří 35m + 26m
- vzhledem k velikosti a šíři je zde možnost výstavby několika rodinných domů

Stávající dům na zastavěné ploše 521m nabízí v přízemí uspořádání bytů 4+1, 3+1 a 2+1 a další místnosti. Byty mají vlastní odečty energií. Dům je z větší části v původním stavu a je určen k rekonstrukci, během níž je možno využít rozlehlé půdy.
Na dům navazuje prostorný dvůr a velkorysé hospodářské budovy, nacházející se zhruba uprostřed pozemků.
Z druhé strany leží pozemek o velikosti 1966m, dříve užívaný k podnikání. Je zde několik dílen a nevyužívaná patrová budova. I tento pozemek je určen k bytové výstavbě při uliční šíři 35m.

Dům je připojen k plynu, elektřině, vodě i kanalizaci, stejně tak jsou všechny inženýrské sítě i na druhé straně pozemku. K dispozici je také studna.

Malé město Podivín je velmi dobře občansky vybavené, je zde výborná dostupnost díky nájezdu na dálnici D2 a zároveň leží u hranice vyhledávaného Lednicko-Valtického areálu. Díky rozlehlému pozemku a možnosti výstavby nabízí tato nemovitost široké spektrum využití, od rodinného bydlení až po realizaci developerského projektu.

Průkaz energetické náročnosti budovy dosud nebyl zpracován, proto uvádíme třídu G.
Majitelé si vyhrazují právo prodat nemovitost nejvýhodnější nabídce. Do konce října 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Kontakt

Realitní kancelář STING, s.r.o.

1.máje 540, 73961, Třinec
www.rksting.cz

Více informací o Realitní kancelář STING, s.r.o.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: