Cena:
Změněno: 10.10.2024 v 01:14 ID: 19219745
Kód zakázky: 130960, Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji prostorný a velice prosluněný rodinný dům, který se nachází v městském obvodu Stará Bělá, Statutárního města Ostravy. Rezidenční nemovitost o celkové užitné ploše 458 m² je součástí pozemku a celkové výměře 953 m².

Jedná se o plně podsklepený rodinný dům se dvěma nadzemními podlažími a sedlovou střechou s možností zřídit podkroví. Je zde jedna bytová jednotka 6+1 s garáží pro dvě osobní auta včetně příslušenství. Prostorná nemovitost tedy vybízí k přestavbě na více jednotek s dostatkem prostoru a soukromí.

Přístup je zajištěn po veřejné asfaltové komunikaci s napojením na veřejné sítě (rozvod elektrické energie, zemního plynu, veřejný vodovodní řád a jednotná kanalizace).

Jedná se o velmi žádanou klidnou lokalitu obklopenou dostatkem zeleně. Dům je situován ve svahu na konci slepé ulice, což zaručuje dostatek klidu a minimum provozu. V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost (MŠ, ZŠ, MHD, úřad městského obvodu, obchody restaurace a zdravotní středisko. Centrum Ostravy je vzdáleno cca 13 km. Do konce října 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Kontakt

Bc. Tereza Krenželoková

Realitní kancelář STING, s.r.o.

1.máje 540, 73961, Třinec
www.rksting.cz

Více informací o Realitní kancelář STING, s.r.o.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: