Cena:
Změněno: 26.09.2024 v 01:14 ID: 19200413
Kód zakázky: 130575, Nabízíme Vám jedinečnou příležitost stát se majitelem rodinného domu o dispozici 3+kk (s možností rozšíření), umístěného v klidné části obce Dub nad Moravou.

V přízemí domu se nachází prostorná vstupní chodba. Hlavním obytným prostorem je pak obývací pokoj spojený s kuchyní, ve kterém jsou umístěna krbová kamna. Díky nim je zajištěno teplo v celém přízemí. Dále je k dispozici ložnice a dětský pokoj. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou. Rodinný dům disponuje i možností přestavby podkroví, díky níž je možné získat další obytné místnosti i s vlastním sociálním zařízením. Rodinný dům je bez radiátorů, nutno počítat s touto investicí.

Tato nemovitost je perfektní volbou pro rodiny hledající příjemné bydlení s vlastním zahradou, kterou lze využít jak k pěstování vlastního ovoce a zeleniny, tak k relaxaci a trávení společných chvil s rodinou či přáteli u grilu. Největším lákadlem této lokality je však bezprostřední blízkost Mlýnského potoka, kde lze vybudovat vlastní molo. To umožní nejen pohodlné využití vody k závlaze zahrady, ale i k ukotvení loďky, šlapadla nebo jiných plavidel pro letní radovánky. Díky regulaci průtoku potoka nehrozí žádné záplavy (ty se domu vyhnuly jak v roce 1997, tak i letos).

Dub nad Moravou je klidná obec s vynikající polohou a občanskou vybaveností, vzdálený 15 minut od Olomouce a 10 minut od Prostějova. Do konce září 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Kontakt

Petra Opletalová

Realitní kancelář STING, s.r.o.

1.máje 540, 73961, Třinec
www.rksting.cz

Více informací o Realitní kancelář STING, s.r.o.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: