Inzerce pozemků a zahrad
Cena:
2 900 000 Kč (1 933 Kč/m²)
Změněno: 15.07.2024 v 09:43 ID: 19109316
Kód zakázky: 5269, Nabízíme Vám k prodeji stavební pozemek o ploše 1500 m2 nacházející se v malebném městečku Štramberk, které je známé svou ikonickou Štramberskou Trúbou a přezdívané Moravský betlém.

Na tuto parcelu je vydáno stavební povolení, přičemž je tady již vybudovaná základová deska s pilíři pro podlahu 1. patra. Pozemek disponuje vlastní studnou, zastavitelnost je 50 %. Na hranici pozemku elektřina, kanalizace. Přístup k pozemku je přímo z veřejné zpevněné komunikace a žádná zástavní práva na něm neváznou. Nachází se nedaleko centra obce a jedná se o jediný stavební pozemek na dané straně ulice. Ke stavebnímu pozemku náleží také pozemek orné půdy o rozloze 2725 m², který je součástí prodeje. Orná půda je v současnosti využívána zemědělci, což může představovat investiční příležitost.

Výjimečná lokalita ve Štramberku spojuje pohodlí venkovského života s vynikající občanskou vybaveností. Nachází se v klidném a malebném prostředí, obklopeném přírodou a zelení, což poskytuje ideální prostor pro harmonický život.
V obci je plná občanská vybavenost včetně pošty, obchodů, školky a školy. Ve vzdálenosti 10 minut chůze se nachází centrum obce. Dostupnost autem z Nového Jičína je 15 minut, z Kopřivnice 5 minut.

Tato nabídka je skutečně jedinečná – neváhejte a pojďte se podívat na místo, kde může stát váš nový domov!
V případě většího počtu zájemců si majitel vyhrazuje právo na navýšení kupní ceny.

Pro více informací nebo domluvení prohlídky kontaktujte Petra z Kaktusu.
Těším se na setkání s vámi a možnost vás přivítat jako nového majitele tohoto pozemku.

Kontakt

Kaktus Reality s.r.o.

Hlavní třída 562/85, 70800, Ostrava - Poruba
www.kaktusreality.cz

Více informací o Kaktus Reality s.r.o.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: