Inzerce pozemků a zahrad
Cena:
11 900 000 Kč (2 338 Kč/m²)
Změněno: 09.09.2024 v 07:54 ID: 19165216
Kód zakázky: 0160, Investiční pozemek v lukrativní lokalitě u Žermanické přehrady.

V zastoupení majitele Vám nabízíme k prodeji rozlehlý pozemek o výměře 5 098 m2 v obci Soběšovice. Pozemek se nachází v klidném místě v docházkové vzdálenosti od přehrady. Je obklopený lesem a zelení. Pozemek je v platném územním plánu obce Soběšovice veden v zastavitelném území ve funkční ploše "OV – občanské vybavení". Na pozemku je vydané stavební povolení na rekonstrukci původního penzionu, včetně všech inženýrských sítí.

Soběšovice a přilehlé okolí jsou rájem turistů, milovníků přírody a vodních sportů. Podnikat zde můžete všechny vodní aktivity, nespočet výletů jak pěšky, tak na kole, a během chvilky se ocitnout uprostřed voňavého lesa v nedalekých Beskydech. Nechybí naučné stezky, cyklotrasy a v zimě lyžařská střediska a stopy pro běžkaře.
Nudit se zde rozhodně nebudete, obzvláště pokud máte rádi sport.

Díky chatovým osadám se však počet obyvatel přes léto zvyšuje. Soběšovice mají kompletní občanskou vybavenost. Dopravní dostupnost je jednou z výhod Soběšovic. Vzdálenost do centra Ostravy činí cca 25 km, do Havířova 7 km a Frýdku-Místku 15 km.

V případě jakýkoliv dotazů, Vám k nemovitosti rádi poskytneme bližší informace. Budeme se na Vás těšit na prohlídce. Veškerý realitní servis je na klíč a rádi Vám také pomůžeme s financováním.

Kontakt

SMILE reality s.r.o.

Komenského 438, 738 01, Frýdek-Místek
www.smilereality.cz

Více informací o SMILE reality s.r.o.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: