Inzerce pozemků a zahrad
Cena:
4 714 500 Kč (1 997 Kč/m²)
Změněno: 27.08.2024 v 14:59 ID: 19163164
Kód zakázky: 1660, Nabízíme k prodeji výjimečný stavební pozemek o celkové ploše 2 429 m², nacházející se v malebné obci Řeka. Tento pozemek je skvělou příležitostí pro všechny, kdo touží po bydlení v klidné oblasti s nádherným okolím a zároveň chtějí mít veškerou občanskou vybavenost na dosah ruky. Lokalita je ideální jak pro rodinné bydlení, tak pro rekreační účely.

Jednou z hlavních předností tohoto pozemku je již vyhotovený projekt na rodinný dům, který je součástí nabídky. Projekt zahrnuje půdorys domu s rozměry 7 x 9 metrů, což představuje ideální velikost pro pohodlné bydlení. Projekt je připraven tak, aby splňoval všechny nároky moderního bydlení a zároveň respektoval přírodní charakter okolí.

Na pozemku momentálně stojí prostorná garáž. Garáž není určena pouze pro parkování automobilů – její zadní část zahrnuje dvě technické místnosti, které mohou sloužit jako skladovací prostory, dílna, nebo pro jiné technické účely. Navíc je garáž vybavena vstupem na půdní prostory, které mohou být využity například jako dodatečný úložný prostor, nebo je možné je přeměnit na menší obytnou jednotku podle vašich potřeb a představ.

Součástí pozemku je také zastřešený bazén, který představuje ideální místo pro relaxaci a odpočinek. Krytí bazénu zajišťuje jeho ochranu před nečistotami a nepříznivými povětrnostními podmínkami, což výrazně prodlužuje jeho využitelnost během roku. Tento bazén může být skvělým doplňkem budoucího bydlení na pozemku ať už plánujete rodinný dům nebo rekreační chalupu.

Příjezd k pozemku je zajištěn po obecní komunikaci, což zajišťuje pohodlný přístup k pozemku po celý rok. Terén pozemku je rovný, což výrazně usnadňuje jakoukoliv budoucí výstavbu a minimalizuje náklady spojené s úpravou terénu. Inženýrské sítě - elektřina, vodovod, jsou v dosahu, což přináší další výhodu a snižuje náklady na připojení.

Obec Řeka nabízí veškerou potřebnou občanskou vybavenost pro pohodlný život. V obci najdete školu, školku, potraviny, restaurace a další základní služby, které jsou důležité pro každodenní život. Řeka je vyhledávanou lokalitou nejen díky své klidné atmosféře, ale i díky bohatým možnostem pro sportovní a rekreační vyžití.

Milovníci zimních sportů jistě ocení blízkost lyžařského vleku, který se nachází nedaleko pozemku. Tento vlek je skvělým místem pro zimní radovánky, ať už jste začátečníci nebo zkušení lyžaři. V létě je obec obklopena nádhernou přírodou Beskyd, která nabízí možnosti pro turistiku, cykloturistiku a další venkovní aktivity.

Neváhejte a domluvte si prohlídku ještě dnes, abyste mohli začít plánovat svůj nový domov v této krásné lokalitě!

Kontakt

BO! reality a finance

Husova 406, 73961 , Třinec
www.boreality.cz

Více informací o BO! reality a finance


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: